Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

135 са потвърдените случаи на коронавирус у нас за последното денонощие, според данните на Единния информационен портал. Направени са 2523 теста, което прави 5,4% положителни теста.

Починал е един пациент, а 42-ма са излекувани.

Към днешна дата в болница са 321 души, от които 43 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в лечебно заведение са 34.

Поставени са 48 дози ваксини
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен "В реанимациите и гробищата са все неваксинирани, що така?" ----------------------- хихихи и днес ще ти го кажа - грешна ти е информацията! Ходи разходи се лично из гробищата и огледай пресните грробове! Масово са на сравнително млади хора, които "внезапно са ни напуснали" или са загубили "късата битка с Болестта". И всичките са "вярващи в нАуката", "добре образовани" и "добре платени" хахах. Фактите са, че по 6 сиропирани уфтсе си отиват всеки ден!

21

Анонимен

преди 4 месеца

Голям майтап сте това, антитата! В реанимациите и гробищата са все неваксинирани, що така?

20

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен "мукни ве пр)стак антивапсърски" ------------- ахахахахахах, що бе ,офтсо? Да не би да се притесни нещо? Що така? Нали имаш пълна вяра на телевизоро и модерната нАука хахахаха... що така се плашиш от некви "конспиративни теории".. хахаха... нали така?

fallback