Снимка: БГНЕС
fallback

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 207, при направени 1615 теста, сочат данните на Единния информационен портал.

Починал е един пациент с потвърдена коронавирусна инфекция.

Към днешна дата в болница са 372 души с диагноза COVID-19, от които 33 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в лечебно заведение са 24.

Излекувани през последното денонощие са 39 души.

Активните случаи към момента са 4368.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

тик-так тик-так

преди 4 месеца

"Жив съм, чувствам се добре. Инжекцията не боли", пошегува се директорът на болницата в Благоевград д-р Огнян Митев, който е първият ваксиниран в областта. "Вярвам на екипите, които разработиха ваксината. Това е единственият начин да се спасим от този коварен вирус и да се върнем към нормалността", каза д-р Митев..... Внезапно почина директорът на МБАЛ - Благоевград д-р Огнян Митев. --------- фазер забавя, но не забравя! Всеки ден един куп незнайни тестови сфиинчета ги застига същата съдба..

12

Анонимен

преди 4 месеца

Всеки един вирус или бактерия може да се изолира и идентифира по собствените си днк/рнк. Тестовете отдавна са разработени. Другият начин е серологично или микробиологично изследване, което е по-бавно или несигурно, защото зависи от фазата, в която се намира болният. Схващаш ли, конспи? Или това надвишава интелектуалния ти потенциал? Мозъчето ти стига само за гущери и чипове, пръскачки и магнити. .

11

Анонимен

преди 4 месеца

372 души берат душа в болниците, защото не са ваксинирани и ще прекарат Коледа с кислородна маска вместо със семействата си. Колко от тях никога няма да се завърнат в домовете си?

fallback