13

тик-так тик-так

преди 5 месеца

"Жив съм, чувствам се добре. Инжекцията не боли", пошегува се директорът на болницата в Благоевград д-р Огнян Митев, който е първият ваксиниран в областта. "Вярвам на екипите, които разработиха ваксината. Това е единственият начин да се спасим от този коварен вирус и да се върнем към нормалността", каза д-р Митев..... Внезапно почина директорът на МБАЛ - Благоевград д-р Огнян Митев. --------- фазер забавя, но не забравя! Всеки ден един куп незнайни тестови сфиинчета ги застига същата съдба..

12

Анонимен

преди 5 месеца

Всеки един вирус или бактерия може да се изолира и идентифира по собствените си днк/рнк. Тестовете отдавна са разработени. Другият начин е серологично или микробиологично изследване, което е по-бавно или несигурно, защото зависи от фазата, в която се намира болният. Схващаш ли, конспи? Или това надвишава интелектуалния ти потенциал? Мозъчето ти стига само за гущери и чипове, пръскачки и магнити. .

11

Анонимен

преди 5 месеца

372 души берат душа в болниците, защото не са ваксинирани и ще прекарат Коледа с кислородна маска вместо със семействата си. Колко от тях никога няма да се завърнат в домовете си?

10

Тромба Бустер

преди 5 месеца

Вирус така и не намериха, не изолираха, нито показаха и доказаха. Но пък "тест" за него има няколко години преди пенголините на пазарите в Ухан. С религиозен фанатизъм всеки ден продължава да се отбелязва колко плюса е отчел папая-теста с танзанийските кози.

9

Анонимен

преди 5 месеца

Фалшив вирус, фалшив тест, фалшива диагноза, фалшиви лекуващи. До кога ще се гаврите с паметта на починалите и ще ги използвате за евтината си пропаганда? Дълбаете дъното, бели манти!

8

Анонимен

преди 5 месеца

Втори ден не се съобщава колко дози такова... "ваксина" са приложени. Явно не се боде никой вече. Ваксинисти, срам, вървете за бусстер, че пак ще се изливат вкиснали сиропи в тоалета.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Тестът не "улавя симптоми", а идентифира вирус. Ех, невежеството на антиваксърите е непоправимо!

6

Анонимен

преди 5 месеца

Кажете ОТ какво е починал, а не СЪС какво.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Кой го е лекувал, да знаем кой е прибрал парите по пътека и за първа линия? Трите имена моля.

4

силно учудЕна

преди 5 месеца

Е много малко уа, това е един доста страшен ВИРУС!

3

Смешни и жалки

преди 5 месеца

Ако някой е диагностициран с ковид с теста, улавящ всички симптоми на настинка, стои си у дома и бръкне в контакта, ковид ли ще пишете като причина за смъртта? :)

2

Айде бе

преди 5 месеца

Верно? Ама точно от това ли е починал? Ти да видиш...

1

Анонимен

преди 5 месеца

Всичките набодени сега карат тежък грип, защото са с компрометиран естествен имунитет. А продажните медии пишат кировизми на килограм