Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Тринадесет нови случая на КОВИД-19 са регистрирани за последните 24 часа, починали няма, показват данните, публикувани в Единния информационен портал. Броят на жертвите на пандемията в страната остава без промяна на 38 445.

Новите случаи са открити с помощта на 273 теста, което означава, че делът на положителните тестове е 4,76%.

В болница се лекуват 117 души, включително 10 в интензивно отделение.

За последните 24 часа в страната не е поставена нито една доза от ваксина срещу коронавируса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 1 година

А удавянията по морето? Колко туристи загубиха живота си при удавяне в охраняем и неохраняеми водни басейни? От удавяне има , като че ли повече жертви?

27

Анонимен

преди 1 година

А загинали и ранени в птп преброиха ли? Тази бройка е по-важна,защото масово явление е,че не се спазват масово не се спазват правилата за движение,пътните знаци са излишна украса на пътя, а понякога и не се виждат,камерите снимат скрити в храстите, но ефектът е нулев,плащат се глобите и отново се кара с висока скорост.Пиша това за да сравните колко по-рисково за живота е лудешкото каране по пътищата от ковида.По-лесно е да се плашат възрастните хора с ковид,защото не пътуват толкова често.

26

Анонимен

преди 1 година

1050 0 !ОТГОВОРИАнонименпреди 1 секундаСтатия от преди 1 година:"Ваксните действат много краткотрайно при новите варианти на Ковид." Значи неваксинираните да се ваксинират, щото ваксините спасявали. Ваксинираните да си сложат бустер, щото ваксините не действали. А бустерираните да се пребустерират, щото бустерите не действали. И obцете се бодат ли бодат и кълнат тези, които не се бодат.

fallback