28

Анонимен

преди 1 година

А удавянията по морето? Колко туристи загубиха живота си при удавяне в охраняем и неохраняеми водни басейни? От удавяне има , като че ли повече жертви?

27

Анонимен

преди 1 година

А загинали и ранени в птп преброиха ли? Тази бройка е по-важна,защото масово явление е,че не се спазват масово не се спазват правилата за движение,пътните знаци са излишна украса на пътя, а понякога и не се виждат,камерите снимат скрити в храстите, но ефектът е нулев,плащат се глобите и отново се кара с висока скорост.Пиша това за да сравните колко по-рисково за живота е лудешкото каране по пътищата от ковида.По-лесно е да се плашат възрастните хора с ковид,защото не пътуват толкова често.

26

Анонимен

преди 1 година

1050 0 !ОТГОВОРИАнонименпреди 1 секундаСтатия от преди 1 година:"Ваксните действат много краткотрайно при новите варианти на Ковид." Значи неваксинираните да се ваксинират, щото ваксините спасявали. Ваксинираните да си сложат бустер, щото ваксините не действали. А бустерираните да се пребустерират, щото бустерите не действали. И obцете се бодат ли бодат и кълнат тези, които не се бодат.

25

Анонимен

преди 1 година

защо изобщо ни съобщавате тази ненужна на никого новина. що не кажете колко апиндикса са оперирали в странат за деня, например. също е толкова важно за всички нас

24

Анонимен

преди 1 година

Няма да,се ваксинирам. Не и с тези бъркочи! Бъдете проклети!

23

КОВИСЕКТА

преди 1 година

В България се ваксинираха 20% отхората над 18 години, предимно възрастните хора, както и малцина плоскоглави,наплашени от лъжите и пропагандата. После дойдоха Продажните Предатели, сложиха "сертификатче" за да може да ходиш на работа, и успяха да НАСИЛЯТ И ПРИНУДЯТ още 10% да се инжектират. Междувременно, фалшивите ваксини не предпазват от разболяване и разпространяване на настинката. Така че е без значение колко са се инжектирали, спрямо това как се разпространява вирусчето.

22

Анонимен

преди 1 година

В България 60-70% от живеещите в България на възраст над 30 години се ваксинираха и това ни спаси от по-голям мор. Не се ваксинираха децата и младежите до 20 години, а тези между 20 и 30 години повечето не се ваксинираха.

21

Анонимен

преди 1 година

и какво от това, от 2019 ковид цирка и неговите клоуни кунчев, витанов, александрова, христова, гломб, бацилова, кантарджиев+продажни масмедии като днес бг насаждаха страх, ще им припомним забраната към планина Витоша, затварянето, часове за магазини, маски, ваксини, сертификати и други издевателства над Хората от тези медицинскофашистки имбицили.. Ще дойде и техния ден за разплата Видовден..

20

ммм....

преди 1 година

Ако пак се е6авате с хората ще има кьотек. Тоя театър повече няма да го играем. Който го е страх от ковид да отива да се боде, ама това са единици лyмпени.

19

Анонимен

преди 1 година

5 милиарда са ваксинирани на Земята, а антиваксърите още предричат бърза или бавна смърт след ваксинация. Горките, още не разбраха, че най-много починали от ковид и постковид са в България, която е най-неваксинирана. От това по-голямо доказателство за смешните опорки и откровени лъжи на антита- и конспита - има ли! Въпросът е кого ще бъдат съдени за геноцид и тероризъм?

18

Анонимен

преди 1 година

До Xaxa - аз знам какво ще е първото, което ще ни кажат "извънземните", когато установят "контакт" - ще кажат "много сме разочаровани че не се ваксинирате" хахаа

17

Xaxa

преди 1 година

Смешн.иците пак започват. Цяло лято палят горите по целия свят за да може колкото се може повече овце да повярват в "глобалното затопляне", сега септември наближава и се връщат към стандартната процедура - "ваксини". Друго не можахте ли да измислите, дайте нещо ново, къде са ви извънземните, които ги "разкривате" от една година насам.

16

Анонимен

преди 1 година

здравният министър на Германия и Шолц преболедуваха новия щам на Ковид...а ти отивай да работиш.

15

До 14

преди 1 година

Ако не бяхме ние, щяха да починат стотици хиляди от "ваксините", произведени много преди "пандемията". Благодарение на нас 90% от българите не се инжектираха. Аз съм доволен.

14

Анонимен

преди 1 година

Наесен пак ще връщат измамата май! Пак биомасата ще търчи да се инжектира с "ваксини"! Пак овчоглавите ще се маскират с непредпазващи от вируси парчета плат по зуррлите!

13

Анонимен

преди 1 година

В Германия здравния министър е поставил въпроса в парламента,дали е нужно още няколко бустера през октомври!

12

Анонимен

преди 1 година

Връщайте Годжи и Кантарджиев да затварят пак държавата и да броят трупове. И без това сигурно огладняха и им е време да се налапат с пачки, както беше по време на Боковата Ковид истерия

11

Анонимен

преди 1 година

За постковид колко случая са си регистрирали? Щото и за там доят пътеки белите манти, ама го правят тайно без много шум. Високо кръвно- постковид, ниско кръвно - постковид, кариес - постковид, акне- постковид, запек - постковид...

10

Анонимен

преди 1 година

Проклети да бъдат антиваксърите. Хиляди хора починаха заради тях.

9

Айде бе

преди 1 година

Не познавам нито един човек, който да е боледувал от това нещо, което още никой учен не е изолирал в последната година и половина. Нито един. А вие?