Снимка: БГНЕС
fallback

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 12, сочат данните на Единния информационен портал.

Направени са 1138 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 1,05 процента.

Починали са двама пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция.

Към днешна дата в болница са 102 души с диагноза КОВИД-19, от които 10 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в болница са четирима.

Излекувани през последното денонощие са 20 души, а общо от началото на пандемията - 1 269 645.

Активните случаи към момента са 1387.

През последните 24 часа са поставени 7 дози ваксина срещу КОВИД-19, а общо от началото на ваксинационната кампания са поставени 4 613 265 дози.

Общо 38 440 души у нас са загубили битката с новия коронавирус от потвърдените 1 309 472 заразени от началото на пандемията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 1 година

Г-жо Христова, можехте да си направите труда да напишете от началото на пандемията досега и от 1 януари т.г. досега колко хора са починали от други болести, т.е.да се разбере починалите от Ковид 19 колко процента са от общия брой починали за посочените периоди от време. Предварително благодаря за Вашата отзивчивост.

35

Анонимен

преди 1 година

Конспираторът що не даде малко статистика за усложненията след Спутник? Нямаме статистика? Що ли така? Кремъл крие данни? Абе не разбрахте ли , че това всичкото е руска кампания против западните ваксини! Умниците на тате!

34

Анонимен

преди 1 година

хахаха - Кремъл е отпуснал последен транш за конспирации - това е като вдигането на възрастта за мобилизация в Русия на 70 години - и тук така - последен напън с копейки за малцината останали конспиратори и дезинформатори - хайде холай да ви лаладжийство

fallback