36

Анонимен

преди 1 година

Г-жо Христова, можехте да си направите труда да напишете от началото на пандемията досега и от 1 януари т.г. досега колко хора са починали от други болести, т.е.да се разбере починалите от Ковид 19 колко процента са от общия брой починали за посочените периоди от време. Предварително благодаря за Вашата отзивчивост.

35

Анонимен

преди 1 година

Конспираторът що не даде малко статистика за усложненията след Спутник? Нямаме статистика? Що ли така? Кремъл крие данни? Абе не разбрахте ли , че това всичкото е руска кампания против западните ваксини! Умниците на тате!

34

Анонимен

преди 1 година

хахаха - Кремъл е отпуснал последен транш за конспирации - това е като вдигането на възрастта за мобилизация в Русия на 70 години - и тук така - последен напън с копейки за малцината останали конспиратори и дезинформатори - хайде холай да ви лаладжийство

33

Анонимен

преди 1 година

Искам статистика колко милиарда спечелиха Файзер, Урсула, шефът на СЗО и останалите от мафията. Ей така, за спорта и да си направим малко изводи сами.

32

Анонимен

преди 1 година

Конспираторът е много активен днес. Кремъл възобнови ли плащанията?

31

Анонимен

преди 1 година

Абе Чиче що не се разкараш като толкова те дразни да пишем за проблема с Ковид. Ходи малко в обора на нагледаш антиваксърите.

30

Бате Сечко

преди 1 година

Тук само кови...дар..и дърти са се събрали...Ццццттт..Бегайте за бустери, оФце прости ... От изпусните далаверата!!!

29

Анонимен

преди 1 година

Да - КОВИД - води след себе си и зараза с гъбични инфекции - дали наистина няма увеличние на гъбичните инфекции, да Ковид може да засегне която и да е система в тялото и да причини невъобразими щети при някои хора - и когато дългата РЪКА на дългия Ковид ви гепи, тогава недейте да ревете и хленчете като малки антиваксърчета с спихнати мозъци

28

Анонимен

преди 1 година

Колко са новозаразените с гъбички?

27

Анонимен

преди 1 година

За съжаление България плати изключително висока цена когато Ковид се вихреше. Отидоха си много добри хора и причината бе гнилото заразно семе на конспирацията която болните мозъци на конспираторите антиваксъри засяха у нас.

26

Златена

преди 1 година

Пазете се хора - пазете се от "промивката" на мозъка, която се опитват да Ви направят антиваксърите - знам че ще е трудно, но е доказано че най-големите конспиратори - тия с пръскането с самолетите, вредните ваксини, наноботи в мозъка и т.н. е доказано с рандомизирани проучвания, че имат някакво шизофренично заболяване или нервно-когнитивен дисонанс.

25

Ковид-19

преди 1 година

Текущо положение с Ковид-19 в България. От около 3-4 месеца имаше спад в броя на новозаразените, който вече спря и имаме леко покачване, но новите случаи са малко - 134 за последните 7 дни при 129 през предишните 7 дни. Покачване има и при новоприетите в болница - от 27 на 38 за 7 дни. Броят на починалите също спадна и за последните 14 дни имаме 10 починали.

24

Анонимен

преди 1 година

Колкото и дращаш конспирациите си никой не ти вярва. Ваксините излязоха много добри и много ефективни, с минимални странични ефекти и спасиха милиарди когато бяха най големите пикове.

23

Бог да ги прости

преди 1 година

25 април 2023 г. - Бетезда, MD - 54-годишен, вътрешни болестилекар Карън Ан Блекстоунумира след "кратко боледуване" на 25 април 2023 г. Тя е била директор на отдела за палиативни грижи в Медицинския център за ветерани във Вашингтон Оставя след себе си три деца. 18 април 2023 г. - Хобокен, Ню Джърси - 28-годишният лекар д-р Анту Ву (ординатор по семейна медицина) умира 2 месеца след като е диагностициран с Глиобластом (турбо рак на мозъка).

22

Под мРНК обстрел

преди 1 година

14 май 2023 г. - Сингапур - 37-годишнаат лекарка Йе Вон Лионг, обучен в Обединеното кралство (NHS), е диагностициран с агресивен рак на гърдата през юли/август 2021 г. Той метастазира в мозъка ѝ. 5 май 2023 г. - Вашингтон, окръг Колумбия - 60-годишният кардиолог д-р Рамин Оскуи, доктор на медицинските науки, умира внезапно на 5 май 2023 г. Той прави кардиологичен обход на 5 май, когато по време на обхода припада и по-късно умира. Той е обявен за лекар на годината от Johns Hopkins Medicine

21

Уми

преди 1 година

0вцете всъчщност са антиваксърите и антимаскърите - те като едно стадо се блъскаха из градския транспорт без маски по време на най-големите пикове, като едно заблудено стадо залитнаха и още са по конспирации и заблуди, блеят всеки ден по новинит за ковид, а не разбирам какво им дращи на малкото останал мозък някаква новина

20

Още бустер

преди 1 година

29 юни 2023 г. - Фернандополис, Бразилия - 20-годишната студентка по медицина д-р Мария Фернанда Ролдан умира внезапно, докато пие кафе с родителите си сутринта на 29 юни 2023 г., от "масивен сърдечен удар". 26 юни 2023 г. - 42-годишният популярен мексикански телевизионен лекар и самопровъзгласил се "експерт по ваксинациите" д-р Алфредо Виктория умира внезапно в съня си.

19

От Берлин

преди 1 година

До 19 Прав сте, но оФцете си блеят същата приказка....

18

Анонимен

преди 1 година

Ю.Корея съобщават за сърдечни проблеми при около 1.3% от сиропираните. 1/4 от тях или около 0.3% от всички са тежки (демек такива, с които ще трябва да живеят до живот) или смрт. В България грубо има 2.5млн сиропирани, от които 1/3 са само на хартия, тоест остават 1.7млн. и ако спазим същата пропорция (а няма причина да не го правим, понеже уж сиропите навсякъде са еднакви) има едни над 5000 трайно увредени или у6ити, които са в пълното си право да искат обезщетение. И това са само сърдечно-съдо

17

Комунист

преди 1 година

Само у нас от целия свят все още има ковид.