Снимка: БГНЕС
fallback

Новите случаи на коронавирус за последното денонощие са 23, при направени 409 теста, показват данните на Единния информационен портал.

Един заразен е починал.

В болница са 235 души, от които 30 са в интензивно отделение.

Излекувани са 4 души.

Активните случаи на COVID-19 са 1943.

За последното денонощие са били поставени 2 дози от ваксините срещу Ковид-19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 10 месеца

Язък! А беше втеме, когато хората мряха от Ковид 19, генералът-доктор обяви карантина, хората с пагони на премиера- шефът на полицията на София-град, областният н-к на столицата, този на полицията на София-област бяха направили КПП на входовете на столицата и 2 дни столичани спаха в колите в полето, БоцеБ. всеки ден правеше оперативки, а генералът тичаше във военен мундир и вещаеше Яко ще се мре! За една година измря маса народ, а сега е суша - не *** хората идокторите не вземат по 600 лв!

13

Жалко

преди 10 месеца

Жалко то че никой вече ня вярва нито на политиците нито на прокуратурата нито на българите защото ние винаги лъжим принас да означава не а не значи да отколко време приказват за увеличаване на заплатите и пенсиите че чак реклама правят в вестниците и медиите за жалост е лъжа това е българина щом обещава нещо българина значи обещал дявола българина е по голям ром от ромите измамник и мошеник не вярвайте на българите те са мошеници и измамници

12

Анонимен

преди 10 месеца

Епидемията се пренесе в Украйна и там умират от Путин-22.

fallback