14

Анонимен

преди 1 година

Язък! А беше втеме, когато хората мряха от Ковид 19, генералът-доктор обяви карантина, хората с пагони на премиера- шефът на полицията на София-град, областният н-к на столицата, този на полицията на София-област бяха направили КПП на входовете на столицата и 2 дни столичани спаха в колите в полето, БоцеБ. всеки ден правеше оперативки, а генералът тичаше във военен мундир и вещаеше Яко ще се мре! За една година измря маса народ, а сега е суша - не *** хората идокторите не вземат по 600 лв!

13

Жалко

преди 1 година

Жалко то че никой вече ня вярва нито на политиците нито на прокуратурата нито на българите защото ние винаги лъжим принас да означава не а не значи да отколко време приказват за увеличаване на заплатите и пенсиите че чак реклама правят в вестниците и медиите за жалост е лъжа това е българина щом обещава нещо българина значи обещал дявола българина е по голям ром от ромите измамник и мошеник не вярвайте на българите те са мошеници и измамници

12

Анонимен

преди 1 година

Епидемията се пренесе в Украйна и там умират от Путин-22.

11

Анонимен

преди 1 година

Путин-22 спря Ковид-19.

10

Дедо Поп

преди 1 година

Уууужассссс...... Преди, по време на пандемията ги пишеха всички умрели че са от КОВИД ... сега пък ги криели .... Е, те сега е времето да удължим заявка във Пфайзер за доставка на Ковид ваксини до 2030г. Хем да платим още няколко милиончета , хем и да се запасиим , че знае ли се дали се знае .....

9

Диана

преди 1 година

Време е наистина за маски и мерки. Сигурно не е един отишлия си днес но ги крият и пишат други причини за да не плашат антиваксърите.

8

Анонимен

преди 1 година

Починалият е на 80+ години. Според антиваксърите е брат Галев

7

Анонимен

преди 1 година

Зелените амулети може да са останали, ваксуваните с предимство.

6

Анонимен

преди 1 година

Златена - това е травестита тpoл на сайта с различни имена , който пише нарочно такива неадекватни коментари

5

Анонимен

преди 1 година

Това ще да е брат Галев.

4

Бустерчета

преди 1 година

Само две дозички поставени вчера? Умнокрасивите фенчета на ваксите...защо не се бодете през три месеца? Знаете ли колко бъркоча стоят неизползвани? Платени с НАШИТЕ ПАРИ! Айде же, хипохондрици! Бустерирайте се!

3

Страшна пандемия

преди 1 година

Да не е другият брат Галев?

2

Анонимен

преди 1 година

Айде да спрете да ни занимавате.

1

вай, вай, ваййййй...

преди 1 година

ГолЕм карък, ейййй........!От 5-6 милиона, точно него/нея да целне.