Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

115 са потвърдените нови случаи на коронавирус у нас за последното денонощие, според данните на Единния информационен портал. Направени са 3096 теста, което прави 3,7% положителни проби.

Трима души с Сovid-19 са починали. В болница са 233 души, от които 26 в интензивно отделение. Новопостъпилите в болница са 26.

През последните 24 часа са поставени 110 дози ваксина срещу коронавирус Общо 38 222 души у нас са загубили битката с новия коронавирус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Профессор Кавалджиев

преди 1 година

Хубаво е, че посочвате, че починалите са починали С ковид. А не ОТ ковид. Ако беше сигурно и доказано, че са починали ОТ ковид- щяхте да напишете "починали ОТ ковид". Поздрави и наздраве.

31

Анонимен

преди 1 година

В България има много необразовани хора, които като им свирнат по телевизията и те веднага от страх си слагат по 2-3 маски и се крият в мазето да не ги хване Ковид и си слагат по 3-4 бустера.

30

Анонимен

преди 1 година

Наистина в България има много необразовани хора, които вярват на това, което им кажат 12-те овчари пропагандатори против маски и ваксини. И като им кажат, те от страх веднага от тичат в мазето и се заключват с три катинара, вместо да се ваксинират Необразованият няма да се поинтересува, да почете, да поразсъди малко. За него фактите идват от една жена в трамвая каза.

fallback