Снимка: БГНЕС
fallback

Националната здравна комисия на Китай, която през последните около три години публикуваше ежедневни данни за случаите на COVID-19 в страната, съобщи, че от днес вече няма да публикува такива данни, предаде БТА, позовавайки се на Ройтерс.

Oще по темата

"Съответната информация за COVID ще бъде публикувана от Китайския център за контрол и превенция на заболяванията за справка", се казва в изявление на здравната комисия, в което не се уточняват причините за промяната или колко често Китайският център за контрол на заболяванията ще актуализира информацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

САЩ

преди 1 година

https://technocracy.news/in-august-58-of-covid-deaths-were-vaccinated-with-mrna-shots/Последните данни показват, че 58% от смъртните случаи от COVID-19 през август 2022 г. са хора, които са били ваксинирани или с бустер. Вероятно броят на смъртните случаи от COVID-19, на ваксинирани/подсилени лица, само ще нараства. (През септември 2021 г. ваксинираните са съставлявали 23% от смъртните случаи от COVID-19; през януари/февруари 2022 г. ваксинираните са били 42%.) в. "Вашингтон Пост" от 23.11

22

До 22

преди 1 година

Ще умрат таратанци. Колкото тука умряхме антиваксърите.

21

Анонимен

преди 1 година

Браво. Китайските чалгари и мангъри, които не искат мерки, ще умрат.

fallback