Снимка: БГНЕС
fallback

1414 нови случая на коронавирус са установени у нас през изминалото денонощие, показват обновените данни на Единния информационен портал. Като излекувани са посочени 767 души, а 11 души са починали.

Направени са 8514 теста или 16,6% от изследваните проби са били положителни.

167 заразени са приети в болници през последните 24 часа. Общо 643 са хоспитализираните с коронавирус в момента. 47 от тях се нуждаят от интензивни грижи.

Поставени са нови 1046 дози ваксини

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Анонимен

преди 1 година

Скок от 80 хиляди дневно като във ваксиниран Израел януари месец тази година ли?

46

Явор

преди 1 година

Този психоаналитик казва, че в Швеция се е твърдяло, че ако не бъде наложен локдаун, ще умрат 60 000 души. Както всички помним, Швеция не наложи локдаун и са умрели 6 000 души. Псиохоаналитикът казва, че са 6000 починалите. Така се манипулират обществата, когато го допуснат. Единственото, което бих правил друг път е да сложа маска, може и това дори да не правя и да се ваксинирам; второто със сигурност ще направя, ваксината е важна за превенция. Ще саботирам мерки, сам съм решавал в живота все.

45

Явор

преди 1 година

Това, което пише Златена като коментар е престъпно. Без образование и спорт не може. Две години никой не спортуваше и се учеше онлайн, затова много хора оглупяха и напълняха. Ако някой реши това да се повтори, трябва да се противопоставим, а не пак да ни затварят за два месеца без основание, ако не са имали основание да го правят.

fallback