47

Анонимен

преди 1 година

Скок от 80 хиляди дневно като във ваксиниран Израел януари месец тази година ли?

46

Явор

преди 1 година

Този психоаналитик казва, че в Швеция се е твърдяло, че ако не бъде наложен локдаун, ще умрат 60 000 души. Както всички помним, Швеция не наложи локдаун и са умрели 6 000 души. Псиохоаналитикът казва, че са 6000 починалите. Така се манипулират обществата, когато го допуснат. Единственото, което бих правил друг път е да сложа маска, може и това дори да не правя и да се ваксинирам; второто със сигурност ще направя, ваксината е важна за превенция. Ще саботирам мерки, сам съм решавал в живота все.

45

Явор

преди 1 година

Това, което пише Златена като коментар е престъпно. Без образование и спорт не може. Две години никой не спортуваше и се учеше онлайн, затова много хора оглупяха и напълняха. Ако някой реши това да се повтори, трябва да се противопоставим, а не пак да ни затварят за два месеца без основание, ако не са имали основание да го правят.

44

Явор

преди 1 година

Две години ни загубиха. Масова психоза се създаде с антракса, с птичия грип и със свинския грип, така и с финансовата криза през 2009. За кацането на луната не мога да кажа доколко е истина. Този психоаналитик говори и за нацистките режими, които създават масови психози, за революцията в Иран от 1979 г. и за психозата с Лова на вещици. Втори път не бих се хванал на филм от рода на двугодишния Ковид-филм, който беше филм на ужасите. Нищо няма да спазвам, даже и да съм вън сам.

43

Явор

преди 1 година

В един друг сайт четох интервю с един психоаналитик, който много убедително разви тезата за масова психоза около пандемията. Говори за това как повечето хора нямат способност да мислят критично. Аз, когато започна всичко, спазвах всякакви мерки, но след като прочетох това интервю, започнах да се запитвам за някои неща. Човекът не е българин. Много е интелигентен, професор е в американски университет. По принцип съм склонен да не спазвам някои правила, но се подведох, че ни пазят здравето.

42

Анонимен

преди 1 година

От коментарите на страхуващите се да се ваксинират лъха само злоба и липса на разум.

41

***

преди 1 година

ваксинираните са реалния източник, на заразата няма как толкова бързо да расте тази гадост.. за пореден път виждам няма по злобен от ваксър яко прецакан и злобее от яд

40

Анонимен

преди 1 година

Неваксинираните са на кислород, а нормалните хора си живеем живота.

39

Янко Антивакс

преди 1 година

Абе какво стана с Алберт Бурла от Пфайзер? Още ли е на кислород?

38

ковид

преди 1 година

С ковид съм и си стоя у нас. Суха кашлица и запушен нос. Карам го като настинка. Нямам температура, главоболие или други неща. Някои приятели го карат с температура 38 градуса за 2 до 3 дни. Повечко имуностимуланти като за тази част на годината и намаляващата слънчева светлина.

37

Анонимен

преди 1 година

До златена А да затворим тебе може ли?

36

Истината е че

преди 1 година

Ковид пощади единствено Украйна защото се бори за евроатлантическите ценности

35

Анонимен

преди 1 година

Питали радио Ереван: "Можете ли да се заразите със СПИН от тоалетна чиния?". Радиото отговорило: "Да, ако седнете преди другия да е станал.". Та така и с Ковид и пейките в парка.

34

Анонимен

преди 1 година

До Златена - ама това сериозно ли? Май трябва да затворим ковипсихарите... В психиатрична болница

33

Бойко Борисов

преди 1 година

Номинирам генерал Минетчийcки за бъдещ здравен министър в правителството Борисов 4. Обещал е да изкорени заболяването Ковид с пълен локдаун до края на годината.

32

Анонимен

преди 1 година

Всеки може да мине без планова операция, но никой не може да мине без бустер. Факт!

31

Златена

преди 1 година

Затворете училищата и фитнесите! Те са свърталища на коронавируса!

30

Анонимен

преди 1 година

Пръскат ли пръскат с ковид самолети безспир

29

Мутафчийски

преди 1 година

Граждани и селянки, есента дойде! Листата пожълтяха, а небето побеля от кемтрейлс! Време е за маскарад! Помислихте че сте се отървали от нас? Не! Мобилизирайте се и проявете гражданска отговорност! Всеки може да мине без фитнес, разходка в парка, пазаруване в мола, кафе или вечеря в ресторанта, но никой не може да мине без Пфайзер и зеленото сертификатчето! Иглите са там и чакат! Чувалите също! Избирайте - или ще пълните черните чували или ще пълните нашите джобчета с комисионни! Муахахаха!

28

ЦИРК КОВИД

преди 1 година

БОЖКЕЕЕ как ли го знаех това от няколко дни и го пишех тук? Да не съм някакъв ЯСНУВИДЕЦ? Или всеки вторник, от вече почти ТРИ ГОДИНИ, се отчитат случаите от уикенда от малките населени места? АЙДЕ СПРЕТЕ СЕ БЕ!