Снимка: БГНЕС
fallback

Общият брой на потвърдените случаи на заразяване с коронавирус е надхвърлил 500 милиона, съобщи късно снощи Световната здравна организация, предаде БТА, позовавайки се на ДПА.

Oще по темата

До снощи по света са регистрирани 500,19 милиона случая на COVID-19, които включват 6,19 милиона смъртни случая, за които в СЗО са постъпили данни, съобщи организацията.

От появата на новия коронавирус в края на 2019 г. най-много заразени са отчетени в Европа (209,5 милиона) и Северна и Южна Америка (151,7 милиона).

В Африка, от друга страна, са отчетени само около 2 процента от броя на случаите в целия свят.

СЗО обаче подозира, че в Африка има огромен брой нерегистрирани случаи. По данни на организацията, вероятно истинският брой на заразените там е до 97 пъти по-голям.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

До 29

преди 2 години

Проблемът на 26 е, че ще влезе в затвора. Няма други.

26

Анонимен

преди 2 години

До 26 АнонименВашият проблем е, че това не са ваксини а генна и клетъчна терапия. За да изгради антитела мРНК гена за токсина на шипа се внася в произволни ваши клетки, съответно те ще са първите унищожени. Освен че това е токсина от Ухан19, съответният имунен отговор е при еквивалентно натоварване с токсичния антиген. така се абонираш за съшите усложнения, точно както от преболедуване. А освен това неподходящите антитела ще доведат до по-тежко преболедуване от новите версии - ADE (lat) ефект.

25

Върха на айсберга

преди 2 години

930 сърдечни удара и 614 смъртни случая на спортисти след началото на ваксинация за ковид19.https://goodsciencing/covid/athletes-suffer-cardiac-arrest-die-after-covid-shot

fallback