Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Новите случаи на коронавирус у нас са 6589, а починалите за последното денонощие са 95, показват данните в Единния информационен портал.

Oще по темата

Направените тестове за изминалите 24 часа са 28 986, от тях 22,7 процента са положителни.

Активните случи на зараза към днешна дата са 257 413, хоспитализираните - 5 721, в това число 601 в интензивно отделение.
Ваксинираните са 2 030 626, а хората с бустерна доза - 659 963.

През последните 24 часа са излекувани 5848 души, поставени са 5537 дози ваксина.

В болница са постъпили 622 души, от които 84,89 процента неваксинирани.
 

 
!function(e,i,n,s){var t="InfogramEmbeds",d=e.getElementsByTagName("script")[0];if(window[t]&&window[t].initialized)window[t].process&&window[t].process();else if(!e.getElementById(n)){var o=e.createElement("script");o.async=1,o.id=n,o.src="https://e.infogram.com/js/dist/embed-loader-min.js",d.parentNode.insertBefore(o,d)}}(document,0,"infogram-async");

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

138

Анонимен

преди 2 години

Защо нищо не казвате какви са последствията за третите дози щото картината е стряскаща? Най-нормалното нещо е че тромбите тръгват в организма и следва логичен инсулт като крайна мярка и там последствията са по-голями от тези с Ковид.Моя колежка го получи в клас пред децата с поети 3 дози ваксини. Изборът всеки за себе си го прави но моят изключва ваксини в тялото за Ковид, мога си без зелени сертификати и посещение в кина и театри.Все пак животът е най-важен.

137

Фибуначи

преди 2 години

Добре, че бяха канадските шофьори да събудят зомбираните политици,че нашите тукасамо селфита си правят .

136

Стареца от село

преди 2 години

Махайте всички безполезни,а и вредни ограничения и тестове и боцкане с дози мози,Омникрон е природна ваксина срешу Ковид.Омнокрон е дар от природата след омникрон всеки ще има стабилен природен имунитет срещу всички варианти на Ковидо оммммммм

fallback