138

Анонимен

преди 2 години

Защо нищо не казвате какви са последствията за третите дози щото картината е стряскаща? Най-нормалното нещо е че тромбите тръгват в организма и следва логичен инсулт като крайна мярка и там последствията са по-голями от тези с Ковид.Моя колежка го получи в клас пред децата с поети 3 дози ваксини. Изборът всеки за себе си го прави но моят изключва ваксини в тялото за Ковид, мога си без зелени сертификати и посещение в кина и театри.Все пак животът е най-важен.

137

Фибуначи

преди 2 години

Добре, че бяха канадските шофьори да събудят зомбираните политици,че нашите тукасамо селфита си правят .

136

Стареца от село

преди 2 години

Махайте всички безполезни,а и вредни ограничения и тестове и боцкане с дози мози,Омникрон е природна ваксина срешу Ковид.Омнокрон е дар от природата след омникрон всеки ще има стабилен природен имунитет срещу всички варианти на Ковидо оммммммм

135

Анонимен

преди 2 години

Марийка е нивото явно, днес :)

134

Анонимен

преди 2 години

До Мария Михова До 172 Вече написах, че не съм тррол, Марийке :) Докато Вие не отричате :)

133

Анонимен

преди 2 години

Нивото на трроловете в днес много пада и резултатът е налице - много малко обикновени коментиращи, което може би означава и много по-малко четящи.

132

в Белорусия

преди 2 години

"Белорусия Да, и затова до 2-3 години ще има гражданска война. Не го ли разбрахте, че комунизмът и диктатурите не могат да устискат. Просто няма икономически растеж" , ,,, Гледам в членката на ЕС и НАТО бурен икономически растеж - ха ха ха, населението намаля наполовина, първи по смъртност в света, бедни като африканци, депо за евтини черноработници на запада, народа доволен, няма протести...

131

Анонимен

преди 2 години

До Мария Михова До 164 Нали Ви заболяла главата от споровете :) Ампутация ще помогне.

130

Анонимен

преди 2 години

До Мария Михова До 163 Вярваме, ама не сте си написали ЕГН-то :):):) Тъйпи трролски лакърдии :)

129

Анонимен

преди 2 години

До 156 160 Трролска скромност :)

128

156

преди 2 години

Блажена простота!

127

Анонимен

преди 2 години

До Мария Михова До 158 Ампутация ще помогне

126

Анонимен

преди 2 години

До в Белорусия нямало работа? Няма работа за необразовани и мързеливи. Впрочем у нас са доста.

125

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 147 Аз не съм тррол, за разлика от Вас. Не ми плаща фармафията да рекламирам генни препарати. Нали затова го убиха - за да разправяте какво бил казал, а не да слушаме какво казва в действителност. Не бил в активната, а Вие сте :) Не го развяваме, той сам участва в протеста, ама за Вас това няма значение, вие си пишете, каквото ви хрумне, без значение каква е истината. Да го оставим да почива уж, а всъщност да се откажем от позицията му, нали. Колко удобно, трроле.

124

Анонимен

преди 2 години

Хайде сега гледайте , като пуснаха повечето училища присъствено, няма ли да се вдигнат до седмица и то точно в тези области. Това май се играе за 5ти път и не се научиха, че с едни и същи действия, не може да получиш различни резултати.

123

в Белорусия

преди 2 години

Никой не е чул за черноработници и пpocтитутки от Белорусия на запад, докато два милиона българи мият улиците и пpocтитуриат на запад защото в България няма работа и ги чака гладна смърт.

122

Анонимен

преди 2 години

"В Белорусия всеки желаещ е добре дошъл, номер 123. Заминавай в диктатурата и не се връщай... " - - - - А ти що не заминеш за САЩ при свободата да миеш афроамерикански тоалетни да изкараш някой долар? Или за САЩ трябват визи, а? САЩ се изплюха лицето на българите с визите, а българите се гушат и се усмихват срамежливо и казват - дъжд вали и пускат американците да влизат в България без визи като че ли им е бащиния.

121

Анонимен

преди 2 години

До в Белорусия Да, и затова до 2-3 години ще има гражданска война. Не го ли разбрахте, че комунизмът и диктатурите не могат да устискат. Просто няма икономически растеж

120

Анонимен

преди 2 години

Михова, уточни от кой пол си първо. Че нещо пишеш в мъжки род за себе си.

119

Анонимен

преди 2 години

До Владимир Путин "Владимир Путин потвърди, че цената на газта за Белорусия ще се запази и за 2022 година на същите нива от 128.5$." Най-обикновен подкуп за послушание. :)))))