Снимка: БГНЕС
fallback

София-град вече изпревари област Благоевград по най-висока 14-дневна заболеваемост от коронавирус. Случаите в столицата вече са над 2500 на 100 000 души население, съобщава bTV.

Oще по темата
Добрата новина от днешния ден е, че изглежда пикът в област Благоевград е преминал. Южната област бе първата с драстичен скок на случаите, а пикът по всяка вероятност е бил на 18 януари – 907 заразени. За последното денонощие новите случаи в областта са 406.

Всички останали области обаче катерят нагоре. Има нова област, която преминава 2000 болни на 100 хил. население – София-област, а над 1000 на 100 хил. преминава област Ямбол.

Общата заболеваемост за страната се повишава до 1643 на 100 000 спрямо 1582 вчера.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Ковид измамата

преди 2 години

Ковидарите са разобличени. За последните десет години смъртните случаи на ден са 290 души. Коведарите ни лъжат че заради ковид смъртността се увеличила и сега уж умирали дневно над 400 души. Какви лъжци са тия ще се убедите сами от един брояч на живо, в реално време показва броя на починалите за деня. Изпишете България население 2022 Country Meters.info, проверявайте към 23 и 50 часа, отново починалите са ок 285 души, тоест умрелите са толкова колкото преди ПлаНдемията ок 285 а не както ни лъжат

6

ff

преди 2 години

Е, чужденците в Банско по празниците и липсата на мерки си казаха думата.Сега пак ще има пик, всички загрижени мамички, ревящи как им убиват децата в училище присъствено, вече са щастливи, че децата са онлайн и могат да си цопкат дупетата У спа-то две седмици.

5

Анонимен

преди 2 години

Да бе , да ! Тъкмо да повярвам и неуспях тъй като се сетих за ковид пътеките и заплащането на болница от държавата за всеки заразен , болен или починал от измисления ковид.

fallback