7

Ковид измамата

преди 2 години

Ковидарите са разобличени. За последните десет години смъртните случаи на ден са 290 души. Коведарите ни лъжат че заради ковид смъртността се увеличила и сега уж умирали дневно над 400 души. Какви лъжци са тия ще се убедите сами от един брояч на живо, в реално време показва броя на починалите за деня. Изпишете България население 2022 Country Meters.info, проверявайте към 23 и 50 часа, отново починалите са ок 285 души, тоест умрелите са толкова колкото преди ПлаНдемията ок 285 а не както ни лъжат

6

ff

преди 2 години

Е, чужденците в Банско по празниците и липсата на мерки си казаха думата.Сега пак ще има пик, всички загрижени мамички, ревящи как им убиват децата в училище присъствено, вече са щастливи, че децата са онлайн и могат да си цопкат дупетата У спа-то две седмици.

5

Анонимен

преди 2 години

Да бе , да ! Тъкмо да повярвам и неуспях тъй като се сетих за ковид пътеките и заплащането на болница от държавата за всеки заразен , болен или починал от измисления ковид.

4

Тия макета

преди 2 години

Вечно ще счупят нещо.

3

Анонимен

преди 2 години

Това е само защото в Благоевград са ваксинирани 99.999999999999999999% от населението, иначе всички щяха да измрат и да не им стигнат чувалите за трyпове.

2

Анонимен

преди 2 години

Тоя пос' *** кара да ми полилавее пениса ! Имам цовид еректилна свръхфункционалност - covid boner :DКато видя "новина" за ново полилавяване - и айре !

1

R

преди 2 години

Хахахахаа кой ви бръсне за нещо вече бе ***