fallback
 
!function(e,i,n,s){var t="InfogramEmbeds",d=e.getElementsByTagName("script")[0];if(window[t]&&window[t].initialized)window[t].process&&window[t].process();else if(!e.getElementById(n)){var o=e.createElement("script");o.async=1,o.id=n,o.src="https://e.infogram.com/js/dist/embed-loader-min.js",d.parentNode.insertBefore(o,d)}}(document,0,"infogram-async");

Област Благоевград счупи неприятен рекорд и стана първата област, в която заразените са над 2000 на 100 000.

Данните на Единния информационен портал показват, че само 4 области не са в тъмночервената зона. Това са Разград, Шумен и Търговище, които се намират в червената зона, и Кърджали, където броят на заразените е най-нисък - 222/100 000. Тя е и единствената област в жълтата зона.

Oще по темата

Най-много заразени на 100 000 души има в област Благоевград - 2188/100 000 души, като плътно следва София-град с 1919/100 000 и Перник с 1483/100 000 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

86

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

БОГ да прости починалите ХОРА

85

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 86. Встрани е от темата това за миенето, но можеш например да намокриш с вода около половината или една трета от тоалетната хартия като я сгънеш по подходящ начин и действаш. Повтаряш колкото е необходимо и колкото трябва хартия използваш като гледаш и тя да е с добро качество. Ако направиш добре нещата, резултатът ще е задоволителен а и ръцете ти трябва да са чисти, но пак е хубаво да се измият.

84

Запознат

преди 2 години

По принцип месоядците повече боледуват от ОВИ. Според П. Дънов вегетарианците почти не боледуват от ОВИ на ГДП. Аз когато не ядях месо също не хващах вируси.

fallback