86

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

БОГ да прости починалите ХОРА

85

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 86. Встрани е от темата това за миенето, но можеш например да намокриш с вода около половината или една трета от тоалетната хартия като я сгънеш по подходящ начин и действаш. Повтаряш колкото е необходимо и колкото трябва хартия използваш като гледаш и тя да е с добро качество. Ако направиш добре нещата, резултатът ще е задоволителен а и ръцете ти трябва да са чисти, но пак е хубаво да се измият.

84

Запознат

преди 2 години

По принцип месоядците повече боледуват от ОВИ. Според П. Дънов вегетарианците почти не боледуват от ОВИ на ГДП. Аз когато не ядях месо също не хващах вируси.

83

Lekar от Благоевград

преди 2 години

При това пулмолог. Днес прегледах около 20-тина а вирусна инфекция на ГДП. Само 3 пневмонии имаше - атипични тип матово стъкло - рентгенологично. Никой нямаше ДН и не се наложи да хоспитализирам. Просто хората са се посрали от страх, щот мн. гледат ТВ и шом кихнат и вдигнат малко темп-ра се посират!!!

82

Анонимен

преди 2 години

Брях, ми то не остана здрав човек в Благоевград, тц тц, да се чудиш и маеш на тази статистика...

81

Анонимен

преди 2 години

В Кърджали турците се мият (противно на общоприетите схващания). След като ходят по голяма нужда се измиват. Хигиената е на по-високо ниво. Това е само като предположение. По принцип е по-добре човек да се мие. Тоалетната хартия може да се използва за забърсване, но след това задължително трябва да се мие. Просто не мога да си представя какво е да не се миеш... Бил в ситуации, когато не мога да се мия, а мога само да ползвам тоалетна хартия, ужас... Не знам как живеят така някои хора...

80

Анонимен

преди 2 години

Ваксините не помагат ли?

79

И.Б.

преди 2 години

Кърджали се държи, защото мирните мохамедани не се хранят със свинско месо. То е най-вредното, особено след като започнаха да държат свинете наблъскани за угояване в кратък срок без спазване на начина им на живот. Престанете да ядете свинско и тогава пандемията ще се оттегли.

78

Бени Хил

преди 2 години

Дръжте се антиваксърчета дyпe да ви е яко :)

77

...

преди 2 години

Е няма проблеми, че има има около 10 000 човека повече починали средно за 2020 и 2021 от колкото средно за предишни години. Според антивакса-рите тези хора не са важни и няма значение, че са починали, и роднините им са загубеняци. Поне това твърдят по форумите де. Десетки познати имам които след като изкараха Ковид и видяха колко е сериозно от антиваксъри станаха върли привърженици на науката.

76

До 33

преди 2 години

СтрнноКолкото и да ти е странно,тези общности спазват лична хигиена.

75

SHEFA

преди 2 години

2 ГОДИН ТОРМ0З НА НАРОД0-ГРЪОМ ДА ВИ УДАР.И.

74

555

преди 2 години

ГОЛЯМАТА БОМБА!!! Международен съд по общо право с решение от 15 01 2022г.:Големите фармацевтични компании,правителството и църковните лидери са изправени пред арест,тъй като съдът ги осъди за геноцид и забрани инжекциите(видео+съдебното решение).---Всичко това в "THE BULGARIAN TIMES " горе ляво от падащото меню-видео

73

Анонимен

преди 2 години

Сезонен грип! Късам дипломата, ако това нещо не изчезне до юни 2020-та. Какви са тия истерии, какво е това чудо?!

72

555

преди 2 години

Ако искате да видите и чуете с превод изказването на Люк Монтание на митинга отидете на "THE BULGARIAN TIMES" и от падащото меню-горе ляво, изберете видео. Българския народ и най-вече българските медици осъдени несправедливо на смърт в Либия преди години, трябва да са благодарни на този велик учен-вирусолог,който имаше принос в освобождаването им.

71

Все едни исъщи

преди 2 години

Котила от шмекери, тарикати, далавераджии. Разнасят престъпност и отворена кутията на Пандора. Там, където хората работят и НЕ СЕ тълпят като кадаиф, проблемът е в рамките на един обикновен грип.Кот...и тЕла.

70

Манипулация

преди 2 години

Стига сте всявали паника, проклети ковид фашисти! С колко се увеличават заразените няма значение, зашото Омикрон се разпространява масово, но протича по-леко и от грип. Важни са бройките на хоспитализираните и тези в интензивните отделения.

69

математик

преди 2 години

Аз ще ви кажа защото в Кърджаши са по чистоплътн

68

До 71

преди 2 години

А дано, но надали ще стигнем и до такъв брой умрели. Иде пролет след зимата и нов сезон и всички вируси и инфекции почти изчезват без никакви мерки. Най-старата партия БСП-то да му мисли как всеки ден губи избиратели - старите и болни ходещи пенсии.

67

tocila

преди 2 години

До МинаващПреди известно време го обясниха - спазване на мерките и дисциплина, липса на нощни и питейни заведения, голям брой ваксинирани...