Снимка: БГНЕС
fallback

Омикрон настъпва и петата вълна на пандемията от COVID-19  породи и по-силен интерес към ваксините. Заради това ваксинационният център във Военномедицинска академия променя работното си време. Само за 30 минути тази сутрин във ВМА са ваксинирани около 80 човека.

Oще по темата

"Наблюдавахме повишени нива на интерес през изминалата работна седмица, ще удължим работното време - от понеделник до петък ще работи от 8.30 до 17.00, а в почивните дни от 9 до 14 часа. Значителен процент от ваксинациите през последните 10 дни са бустерна доза, 20-30% са хора за първа доза, около 10-15 деца преминават през центъра", каза пред БНТ доц. Димо Димов, заместник началник на болницата и ръководител на ваксинационния център.

Ваксинационният център в ВМА разполага с ваксините на "Пфайзер", "Янсен" и "Модерна".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

Жеко

преди 2 години

Хеххехе и как за 30 минути можеш да боцнеш 80 човека?? Колко екипа са работили ??Хе и заради страшния омикрон цялата фатка е дъртаци *** за 75 кинта се бодят те така и така си знаят че ще си замината скоро и за това ай да гивземем!!

57

Hoho_Boho

преди 2 години

ГЛУПОСТИ! - Омикрон настъпва???... За първи път Омикрон е регистриран на 24 ноември 2021 в Южна Африка. ...В БГ го откриха преди две седмици.. ..Сега имаме 10% с Омикрон и 90% с Делта.. -- А западняците са на 100% болни с Омикрон, не ние. КЪДЕ НАСТЪПВА ТОЗИ ОМИКРОН???

56

Анонимен

преди 2 години

Няма да си вкарам нанографен в тялото и точка!Няма фа се маркирам с лицифераза.МАК аците знаят ли че им на би вате МАК адрес и се засичат с скенер?

fallback