58

Жеко

преди 2 години

Хеххехе и как за 30 минути можеш да боцнеш 80 човека?? Колко екипа са работили ??Хе и заради страшния омикрон цялата фатка е дъртаци *** за 75 кинта се бодят те така и така си знаят че ще си замината скоро и за това ай да гивземем!!

57

Hoho_Boho

преди 2 години

ГЛУПОСТИ! - Омикрон настъпва???... За първи път Омикрон е регистриран на 24 ноември 2021 в Южна Африка. ...В БГ го откриха преди две седмици.. ..Сега имаме 10% с Омикрон и 90% с Делта.. -- А западняците са на 100% болни с Омикрон, не ние. КЪДЕ НАСТЪПВА ТОЗИ ОМИКРОН???

56

Анонимен

преди 2 години

Няма да си вкарам нанографен в тялото и точка!Няма фа се маркирам с лицифераза.МАК аците знаят ли че им на би вате МАК адрес и се засичат с скенер?

55

Да

преди 2 години

По-силен интерес у ваксаните за бустер.Ай стига сте се превъзбуждали зорлем.

54

Браво

преди 2 години

Хубаво е че троловете на - пп ,дб ,герб - плюят по вьзраждане това само носи нови гласове за партията

53

Анонимен

преди 2 години

Рецептата на Партия "Ваксивъзраждане" за добър живот - ваксинация срещу ковид и антиваксърска пропаганда за получаване на депутатска заплата............................... Мотото на Партия "Ваксивъзраждане": "По-добре ваксиниран и богат с депутатска заплата, отколкото болен от ковид и без заплата като техните избиратели."

52

Анонимен

преди 2 години

Възраждане и Ваксидин Ваксидинов призовават всички да се ваксинират по своя свободна воля като тях. Не отлагайте, защото ще свършат ваксините от непрекъснатата ваксинировка на депутатите на Възраждане. Сега чакат четвърта доза и депутатска антиваксърска заплата от 10 бона.

51

до 59

преди 2 години

Бягай до ваксинационния пункт за нова доза химическа кастрация бе мозъчен инвалид. Такива като теб не трябва да се възпроизвеждат, господин двуцифрен IQ.

50

Анонимен

преди 2 години

Който не се ваксинира трябвада яде бой, но истински здрав бой до болница и там покрай другото да му боят и ваксината ако не е умрял от боя!

49

До 54 - ТЪПАК!

преди 2 години

.

48

Анонимен

преди 2 години

До 52Как ги смяташ тия проценти? Откъде си ги вадиш? Вероятно от същото място, откъдето и "експертите". Мога да чета и да мисля, въпреки че последните изключително усилено се опитват да правят това вместо мен. На сайтовете на ЕК, ЕМА и DEA има информация за "безопасността" и "ефикасността" на ваксините, която всеки е свободен да достъпи, въпреки, че трябва да се порови малко.

47

Анонимен

преди 2 години

Пак ли представяте балъците дошли за поредния бустер като "желаещи да се ваксинират"?

46

Само тъпак!

преди 2 години

Не би се ваксинирал, няма човек, който да няма или да не познава човек починал или тежко преболедувал чумата на двадесет и първи век - роднина, колега, съученик, комшия или познат, който каже, че няма значи лъже като дърт мaнrал!

45

Анонимен

преди 2 години

Бустер с рнк ваксина вдига защитата срещу омикрон от 30 на 75%. Пак изопачаване и недомлъвки от писачите. И защо го правите? Да заблуждавате неинформираните?

44

До 46

преди 2 години

В асансьора , коридорите....омикронът е много заразен, предава се по въздуха.

43

Анонимен

преди 2 години

Познавам хора, които се ваксаха единствено и специално за да могат безпрепятствено да ходят но дискотека... Горе долу тово са доброволно наболите се, заедно с пенсиите, които по цял ден се облъчват с ТВ пропаганда. Останалите реално са ваксани принудително, за да могат да ходят на работа най-вече.

42

Анонимен

преди 2 години

До 48 Колко да се вразумяват? Кирето последно изръси за 35000 ли бяха за 3 дни. Оказаха се под 5000 първи дози(решили се на ваксина) и другото ковидари за бустери. Да ти имам и усещането на 0.1% от населението, и то под натиск да не можеш да ходиш на работа и т.н. Истината е, че сигурно половината с ваксина са под натиск и са против нея, поне още 10-20% са с фалшиви сертификати(плащаш ваксината да иде в мивката) и тогава вече 30-40% са наистина вярващи във ваксините. 40% от 30%= 12% луди

41

Анонимен

преди 2 години

Браво, хората се вразумяват! Единици останаха ***!

40

Анонимен

преди 2 години

от днеска моите родители са с позитивен ПСР на 78г.ваксинирани с 2 Астра и бустер Пфайзер.никъде с никого не се срещат .нито им е идвал някой на гости.само в асансьор са се возили за да изхвърлят *** .аз пазарувам.но съм здрава с 3 ваксини .от къде им е дошло ?

39

Анонимен

преди 2 години

По думи на доц. Иванов в интервю пред дир.бг ефективността на Янсен срещу омикрон е 0,а на модерна и пфайзер е 30%. Точно сега от омикрон ли ще се защитят нововаксинираните? Има и един период 14-21 дни да се задейства дозата и всички статистики те отчитат ваксиниран след него. На това в УК заразяването на ваксинираните на 100000 човека е двойно. Смърт от омикрон така или иначе почти няма и при ваксинирани, и при неваксинирани. Махнете зеления сертификат по-добре. С него заразата е повече.