Снимка: БГНЕС
fallback

Германските депутати ще гласуват за задължителна ваксинация срещу COVID за населението до края на годината, заяви бъдещият канцлер Олаф Шолц във вторник, докато се увеличават призивите за задължително действие за повишаване на броя на ваксинираните.

"Моето предложение е да не действаме като правителство, защото това е въпрос на съвест. По-скоро един законопроект - или различни законопроекти - може да бъде внесен от парламентарните кръгове в Бундестага по този въпрос", каза той в интервю за в. „Билд“.

Задължителните ваксинации трябва да влязат в сила "в началото на февруари или март, така че сега трябва да действаме бързо", каза той и добави, че гледа към гласуването в Бундестага "тази година", съобщи БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

161

80%плоскоземец

преди 2 години

за ***- в имунизационния календар е писано колко пъти се ремуинизира: (https://mh.government.bg/bg/informaciya-za-grazhdani/imunizacii/)

160

Анонимен

преди 2 години

Ако Хитлер разбере че има конкуренция след 80 г. Че се събуди)

159

MAFIA

преди 2 години

Начело на изпълнителната власт на ЕС стои поддръжница на PfizerНяколко реда, написани от известния френски журналист Пиер-Ален Депо, добавиха гориво към масовите протести срещу задължителните ваксинации и санитарните паспорти във Франция.Журналистът съобщи, че съпругът на главата на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, Хайко фон дер Лайен, е медицински директор в Orgenesis, американска биотехнологична компания, специализирана в генната терапия. В експерименталните ваксини срещу COVID са открити генни методи, намекна прозрачно Депо, имайки предвид американските РНК ваксини Pfi

fallback