161

80%плоскоземец

преди 2 години

за ***- в имунизационния календар е писано колко пъти се ремуинизира: (https://mh.government.bg/bg/informaciya-za-grazhdani/imunizacii/)

160

Анонимен

преди 2 години

Ако Хитлер разбере че има конкуренция след 80 г. Че се събуди)

159

MAFIA

преди 2 години

Начело на изпълнителната власт на ЕС стои поддръжница на PfizerНяколко реда, написани от известния френски журналист Пиер-Ален Депо, добавиха гориво към масовите протести срещу задължителните ваксинации и санитарните паспорти във Франция.Журналистът съобщи, че съпругът на главата на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, Хайко фон дер Лайен, е медицински директор в Orgenesis, американска биотехнологична компания, специализирана в генната терапия. В експерименталните ваксини срещу COVID са открити генни методи, намекна прозрачно Депо, имайки предвид американските РНК ваксини Pfi

158

Годжи

преди 2 години

Еми значи парламента в Германия ще гори

157

Гошко

преди 2 години

С интерес чакам да видя как ще ваксинират арабите и африкенците

156

Дора

преди 2 години

Още откак стана неполиткоректно да назоваваш някои неща с истинските им имена, стана ясно накъде отива светът - към едно мракобесно управление с догми. Дано изберат Тръмп на следващите избори в САЩ, че да се нормализира малко обстановката.

155

Анонимен

преди 2 години

Ми то там няма чисти немци бря за 20 г .генът е вече мюсюлмански )

154

Анонимен

преди 2 години

А защо чак февруари или март. Дали защото препаратите са все още без редовно разрешително и в експериментален етап. Не мисля, че има закон, който позволява да се наложи задължително използване на експериментални препарати. Може би дотогава смятат да го приемат. От психо.патите може да се очаква всичко.Борете се срещу злото и лудостта, която завладява света.

153

Анонимен

преди 2 години

И това в момент, когато с половин уста се съобщава, че ваксините можело да не са така ефективни към новите варианти

152

До анонимен

преди 2 години

''Ваксинацията ще стане навсякъде задължителна, както за шарката. Това е най - логично.'' С тази лека разлика , че ваксинацията за шарка е еднократна.

151

Анонимен

преди 2 години

Както се вижда все става въпрос за предложения и законопроекти, които медиите с гръмките си заглавия представят за факт. Пример: "Задължителна ваксинация в България" - и с малки букви отдолу "предложи математикът Генчев". Егаси великите "манипулатори", станаха за смях пред света. Този, който има истинска власт никога не се бие в гърдите, по-скоро изобщо няма да го видим. Все едно аз да кажа на някого: "сега ще те ударя". Много по голям шанс ще имам ако не го обявявам предварително, нали така?

150

Анонимен

преди 2 години

179 - не бъди наивен. Управляват ни психопати и техните подопечни с изцяло контролирано съзнание, така че може да очакваш супер безумни и нелогични неща. Не е въпроса в това, което ще се пробват да наложат, а това, което ние ще приемем. В крайна сметка не знам как ще успеят да пъхнат в затвора 5 милиона души примерно, така че споко. В момента се правят тестове да се види кой ще поддаде. Води се психологическа война и другарчетата им - медиите- просто им пригласят.

149

От с.Герман

преди 2 години

До Германец- Я ни светни защо в Германия не наложиха задължителното когато ваксинацията им беше около 20% а хитруваха че било "доброволно" с привилегии и бонусчета? Щото щяха да ги отнесат като куцо пиле, домат. И соросче върху соросче нямаше остане там.

148

Германец

преди 2 години

"В България ще наложат задължителното ваксиниране ако поне стигнат 65% ваксинация. До тогава няма да посмеят." -- Щото ги е страх от форумните плъхове? Хахахаха... Навивайте ръкавите. Задължителната ваксинация иде и то по-бързо отколкото си мислите.

147

Анонимен

преди 2 години

До Вируслав- В България ще наложат задължителното ваксиниране ако поне стигнат 65% ваксинация. До тогава няма да посмеят.

146

ЦИНИК

преди 2 години

Тряаа според мен да съ въведе задължително по 300грама ракия 55градуса ,а са пие секи ден ! Наместо ваксини. Афектъ жа е по голям ! И жа съ посрещне с желание от 90 процента от ората ! Останалите 10 а съ ваксът кът не щат от вечното ликарство на българина !

145

Вируслав

преди 2 години

Забележете. В началото всички от ваксмафията твърдяха че е безумие и конспиративни теории, че ваксите им ще бъдат задължителни. После лека полека къде с привилегии, къде с безплатна бира, уволнения, безплатни *** насъбраха балами. Когато достигнаха 80-90% ваксинирани, чак тогава пристъпиха към реализиране на истинския си планм за пълен и тотален конрол. Защото знаят човешката психология: Тия които са прекарали да се набодат, няма да излязат по улиците с намерение да им откъснат главите

144

Анонимен

преди 2 години

Не само за съкращаване популацията.Препаратите препарират.Не се давайте!

143

Германец

преди 2 години

Абе хубава родина съм си избрал, с интелигентни хора :)

142

ДртПрч

преди 2 години

За "ваксините" - ще поживеем, ще видим. Вие си сложете още няколко бустера, щом са ви на сърце! Аз съм пас