Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Какво трябва да знаем за иРНК ваксините срещу COVID-19? Информация по този въпрос публикува Министерството на здравеопазването на официалната си Facebook страница.

Двете одобрени в ЕС ваксини срещу коронавирусната инфекция, базирани на иРНК технологията, са Comirnaty на производителя BioNTech/Pfizer и Spikevax на производителя Moderna.

Ваксините срещу COVID-19 с информационна РНК дават на нашия организъм „инструкция за изграждане“ на така наречения спайк протеин. Вследствие се образуват антитела срещу протеиновите шипчета на вируса. Така придобиваме предпазващ имунен отговор, който ни защитава, ако истинският вирус навлезе в организма ни.

иРНК ваксините не съдържат коронавируса.

Информационната РНК от ваксината се разгражда в тялото за няколко дни и не влияе върху човешката ДНК.

Технологията за създаване на иРНК ваксина е разработвана в продължение на няколко десетилетия.

Никоя от одобрените за употреба ваксини не съдържа тежки метали, вкл. живак.

Ваксините срещу коронавируса се използват както за индивидуална защита срещу заболяване от COVID-19, така и за опазване на общественото здраве.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

103

КоронаВирОс

преди 2 години

ваксинация и започва да произвежда много "антитела". Това явление се нарича "цитокинова буря", можете да търсите в Google тази тема. С прости думи, вашият имунитет започва да ви убива сам. (Тоест, по време на "цитокинова буря" имунната система убива както заразените зони, така и тези, които не са заразени, които са наблизо.Смъртта е почти 100%. Всичко това ще бъде обвинено в нов уж мутирал вирус и вината върху това ще падне върху неваксинираните (тъй като неваксинираните не са постигнали колективен имунитет), а след това сами сглобете липсващите пъзели на тази измама.

102

КоронаВирОс

преди 2 години

Принципът стъпка по стъпка на текущото бодене. 1. Първата инжекция изключва човешката имунна система. (СПИН)2. Втората инжекция въвежда вируси в тялото. Вирусите се разпространяват много бързо из тялото без никакви пречки, така че имунната система не реагира на него по никакъв начин.Сега внимание!!! Гледайте ръцете си.3. Третата инжекция включва имунната ви система, която преди това е била деактивирана от първата инжекция и се случва нещо ужасно. Имунната ви система получава невероятен шок и стимулира имунитета ви, тя започва да реагира на цялата информация, която сте получили от втората

101

е без лъжи

преди 2 години

e нали канадците откриха че информационото рнк не се разгражда а се натрупва и най вече в яичниците

fallback