103

КоронаВирОс

преди 2 години

ваксинация и започва да произвежда много "антитела". Това явление се нарича "цитокинова буря", можете да търсите в Google тази тема. С прости думи, вашият имунитет започва да ви убива сам. (Тоест, по време на "цитокинова буря" имунната система убива както заразените зони, така и тези, които не са заразени, които са наблизо.Смъртта е почти 100%. Всичко това ще бъде обвинено в нов уж мутирал вирус и вината върху това ще падне върху неваксинираните (тъй като неваксинираните не са постигнали колективен имунитет), а след това сами сглобете липсващите пъзели на тази измама.

102

КоронаВирОс

преди 2 години

Принципът стъпка по стъпка на текущото бодене. 1. Първата инжекция изключва човешката имунна система. (СПИН)2. Втората инжекция въвежда вируси в тялото. Вирусите се разпространяват много бързо из тялото без никакви пречки, така че имунната система не реагира на него по никакъв начин.Сега внимание!!! Гледайте ръцете си.3. Третата инжекция включва имунната ви система, която преди това е била деактивирана от първата инжекция и се случва нещо ужасно. Имунната ви система получава невероятен шок и стимулира имунитета ви, тя започва да реагира на цялата информация, която сте получили от втората

101

е без лъжи

преди 2 години

e нали канадците откриха че информационото рнк не се разгражда а се натрупва и най вече в яичниците

100

Можещ

преди 2 години

И аз мога да предложа ваксина срещу ковид със същия ефект като на сега действащите. За разлика от другите производители ние ще бъдем напълно прозрачени, защото искаме да изградим доверие с нашите бъдещи потребители. Съставките на ваксината са фино смляно ориз, дестилирана вода, един грам сол и две капки екстракт от лайка. Гарантираме, че действието на нашата ваксина в никакъв случай няма да е по-лошо от сега действащите а може даже да предпазва и по-добре. Цената е твърда десет лева.

99

Испер

преди 2 години

Понеже всички много обичат да цитират Германия. В Германия около четиридесесет на сто категорично отказват да се ваксинират. Защо ли?

98

Анелия

преди 2 години

Вакс+ и Вакс- това е основното разделение на хората по този въпрос в момента. Съотношението в БГ в момента е около 30/70, в ЕС около 50/50.

97

Анонимен

преди 2 години

Много любопитно, точно от колко десетилетия разработвате ваксина, чието предназначение е да моделира човешкото ДНК ( разчетено напално едва през 2005г )за да произвежда спайке протеина на Вирусът ...?

96

А какво

преди 2 години

точно съдържа, един дявол знае.

95

Анелия

преди 2 години

Ракията я лочат най-много Вакс+. Поради това в момента не се обаждат. Утре като изтрезнеят пак - ваксина, ваксина, искам ваксина.

94

Казанджията

преди 2 години

Колкото и да им обясняваш, те само от ракия разбират. Ракията е по-вредна ама я лочат здраво.

93

Анелия

преди 2 години

В четвъртата ще сложат сополи, че по-евтино.

92

Анонимен

преди 2 години

В РНК ваксините има само вода. В третата доза слагат и по малко цианкалий.

91

Анонимен

преди 2 години

Ми да се съдържа, иначе каква ваксина е

90

Анелия

преди 2 години

Ваксина, искам пак ваксина, искам ваксина срещу ковид. Това са основните мисли, които минават през главата на един Вакс+.

89

(-_-)

преди 2 години

До ме:Да се чуди човек как така сме оцеляли, като се возихме спокойно без колан като деца. А що се отнася до ваксини и всякакви други интервенции - не са задължителни, а препоръчителни. Въпрос на личен избор.

88

Me

преди 2 години

От малки се бодем с ваксини. Сега, с този вирус дето китайците го изтърваха от лабораторията им, е малко по-сложно явно. Добре са го направили. Но и срещу него успяха да направят някакви горе долу ефективни ваксини. Аз, се ваксинирах и знам, че съм до голяма степен защитен. Това е, като да си сложиш колана като се качваш в колата. В повечето случаи ще те спаси, но не си безсмъртен, а накой-път може и точно той да те убие. Но всеки сам си преценя. (Колана е задължителен)

87

Ццц

преди 2 години

А ЗАЩО НЕ КАЗВАТЕ КОЛКО Е ТРАЙНОСТТА НА ТАКА ПОЛУЧЕНИЯ " ИМУНИТЕТ"?

86

Анелия

преди 2 години

Вакс+ е човек вече набол се с простотията наречена ваксина срещу ковид. След това единственото нещо за което може да мисли е как да се нобаде пак със същото.

85

Говорител

преди 2 години

Въпросът с ковид беше създаден от политици и трябва да бъде решен от политици. Не от специалисти.

84

Лекар

преди 2 години

Вируса се състои от РНК/ДНК едно- или двуверижна спирала обвита с протеинова обвивка/капсид/.По-голяма глупост през живота си не бях чувал а съм лекар от 34 г.!Вируса влиза в клетката чрез протеините от капсида а в случая с корона чрез спайк протеина.Веднъж влязъл в клетката чрез иРНК той се възпроизвежда,накрая клетката буквално се "пръсва" и новопроизведените вируси моментално атакуват нови клетки.Това е геометрична прогресия затова протичането при вирусите е мълниеносно!Без РНК/ДНК няма вирус