Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Протести избухнаха в столицата на Нидерландия Хага, след като правителството обяви въвеждане от събота за 3 седмици на частичен локдаун заради коронавируса, предаде Франс прес

Демонстрантите влязоха в сблъсъци с полицията, хвърляха пиратки и камъни по полицаите. Полицията използва водно оръдие, за да ги разпръсне.

Протестът, в който участваха около 200 души, бе организиран в района на министерството на правосъдието и сигурността, където премиерът Марк Рюте даваше пресконференция, на която обяви новите рестрикции.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

73

Анонимен

преди 2 години

хага е административната столица, амстердам е главният град.

72

Мен

преди 2 години

До Ало МисиркиПо-скоро фактите сочат, че Париж ще стане столица на Алжир, Сенегал, Конго и Гана - на ротационен принцип.

71

Бгг

преди 2 години

До 73 Lina . Много сте права . Но много хора не разбират , че и малко да отстъпиш (примерно да се тестваш през два дни или да тестваш децата си) те ще поискат и другите ти права . Целта им е малко по малко с принуждаване и заплахи , да ти ги отнемат всичките. А когато останете малко ще им бъде най лесно. Пътят към ада е постлан с добри намерения. За ваше добро е ще ви казват, за да си върнете предишният живот ще казват.

fallback