73

Анонимен

преди 2 години

хага е административната столица, амстердам е главният град.

72

Мен

преди 2 години

До Ало МисиркиПо-скоро фактите сочат, че Париж ще стане столица на Алжир, Сенегал, Конго и Гана - на ротационен принцип.

71

Бгг

преди 2 години

До 73 Lina . Много сте права . Но много хора не разбират , че и малко да отстъпиш (примерно да се тестваш през два дни или да тестваш децата си) те ще поискат и другите ти права . Целта им е малко по малко с принуждаване и заплахи , да ти ги отнемат всичките. А когато останете малко ще им бъде най лесно. Пътят към ада е постлан с добри намерения. За ваше добро е ще ви казват, за да си върнете предишният живот ще казват.

70

ахахахахха

преди 2 години

Неграмотна работа... столицата на Нидерландия била ХАГА ахахахааааааааааааа

69

иво

преди 2 години

ЕЙ ТАКА СЕ БОРИ ЧУМАТА , А НЕ , "АЙДЕ НА ШИПКА " И "БОЯТ НАСТАНА " !

68

Анонимен

преди 2 години

По интерсна е Германия в която - Трите партии, които преговарят за съставяне на ново правителство, са обединени около решението да не възобновяват извънредното положение в Германия след 25 ноември, когато то ще изтече. Бре като изфърлат баба ни Меркел, тия току виж шашнали света с края на пЛандемията, нищо че имат много бройки

67

Lina

преди 2 години

Друго ги излъгаха и те повярваха. Така ще е. СЗО- то гейбриус каза, че ще си остане новият ред. Като си дадете правата, не си ги търсетете обратно , " ваксина или работа " казва всичко.

66

Ало Мисирки

преди 2 години

Утре ще направите Кабул столица на Франция както сте тръгнали:)

65

столицата

преди 2 години

столицата на Нидерландия Хага -в някоя паралелна вселена

64

Анонимен

преди 2 години

От както Холандия си смени името според тази М и с и рка писала статията явно си е сменила и столицата.

63

Анонимен

преди 2 години

Франция 5-та вълна Белгия и Холандия и Дания затягат мерките нсли там постигнаха колективен имунитет с много ваксинирани що така сега

62

А ние колко столици

преди 2 години

имаме? Официалната е София, поне така се води от 1878 г. Да не изреждам другите от историята. Но в ново време имаме и паралелни. Пловдив е културната столица, Варна е морската, а политическите се променят. Първо беше Правец, после стана Банкя, напоследък се премести в Хасковско, а в бъдеще може да стане Харвард. Кой знае? Та Elka може затова да се е объркала.

61

Не го критикувайте

преди 2 години

многознайкото, който защитава пекинските патици. Човекът сигурно си мисли, че Нидерландия е провинция в Южна Холандия. Като северномакедонците, които ни крадат историята - и те смятат, че България е провинция на Македония.

60

Анонимен

преди 2 години

нормално , 90% от живущите в Хага са емигранти , това са хора вярващи че Бил Гейтс иска да знае какво правят в тоалетната .

59

До многознайкото

преди 2 години

дето цитира Уикипедия - едно е столица на Южна Холандия, друго е на Нидерландия. Ако се явиш на изпит по география и кажеш, че Хага е столица на Нидерландия, ще те скъсат с препоръка да се върнеш в прогимназията и да поучиш още малко.

58

лелелел

преди 2 години

смешни са. смели хора не останаха. като не искат локдаун, да вземат автоматите и да им покажат кой е боса. с г#й паради и пиратки не става... същото се отнася и за българия

57

До 60

преди 2 години

Ами все пак столицата на Нидерландия е Амстердам, не Хага. То и в ЮАР парламентът е в Кейптаун, обаче столицата е Претория. И Цюрих се смята за финансовата столица на Швейцария, но фактическата е Берн. Така че не защитавай пекинските патици, дето пишат публикации в днес.бг.

56

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирани, неваксинирани, преболедували, няма значение. Ще подскачате както ви свирят, инак бой. Това е новият свят.

55

Anonimen

преди 2 години

За многознайковците долу дето критикуват журналистката, че Хаге не била никаква столица, поне първо да прочетат малко Уикипедия, ако не друго:"Хага е град в Нидерландия. Тя е резиденция на нидерландските правителство и парламент смята се за административна столица на страната, но официалната е Амстердам. Хага е столица на Южна Холандия."

54

Анонимен

преди 2 години

До ВеселинЪ. Абе то май ти си фашисткият тип...