Снимка: БГНЕС
fallback
Стотици хора се събраха на протест в центъра на Лос Анджелис. Недоволството им е срещу задължителните ваксини, които се изискват от служителите, за да имат право да отидат на работа. В противен случай те трябва да си останат у дома, съобщи БНР.
 
Демонстрацията се проведе под наслов "Марш за свобода" в Гранд парк в центъра на града.
 
От понеделник влезе в сила изискването за пълна ваксинация срещу Covid-19 на всички общински служители.
 
Това предизвика протест от страна на много пожарникари, както и на още хора от различни общински и окръжни административни служби. Голяма част от участниците демонстрираха без маски и надписи, осъждащи изискванията за ваксините.
 
"Задължителната ваксина ще доведе до загуба на високообучена и квалифицирана работна ръка  в Лос Анджелис", се казва в изявление на организаторите на митинга.
 
18 декември е определен като краен срок хората от градската и окръжна администрация в Лос Анджелис да бъдат ваксинирани. Ако не го направят, рискуват да изгубят работата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 2 години

Добре де, толкова ли е трудно да се каже, който е ваксиниран получава медицинска помощ при ковид, който не е се оправя сам. Ясно е, че никъде не искат натоварването в болниците където над 90% са неваксинирани.

25

Анонимен

преди 2 години

Е, нали бяха ваксинирани огромната част от американците нали обичах много ваксинката а то какво се оказа като ги хванаха за гушата и се оказа тъкмо обратното.Тези, който би трябвало да са с някакъв интелект не желаят да се ваксинират а по простите вече са с по две ваксинки.Изводите кой *** и кой умен нека всеки сам да си ги направи.

24

До Програмист

преди 2 години

Суетата винаги развеселява...

fallback