26

Анонимен

преди 2 години

Добре де, толкова ли е трудно да се каже, който е ваксиниран получава медицинска помощ при ковид, който не е се оправя сам. Ясно е, че никъде не искат натоварването в болниците където над 90% са неваксинирани.

25

Анонимен

преди 2 години

Е, нали бяха ваксинирани огромната част от американците нали обичах много ваксинката а то какво се оказа като ги хванаха за гушата и се оказа тъкмо обратното.Тези, който би трябвало да са с някакъв интелект не желаят да се ваксинират а по простите вече са с по две ваксинки.Изводите кой *** и кой умен нека всеки сам да си ги направи.

24

До Програмист

преди 2 години

Суетата винаги развеселява...

23

Анонимен

преди 2 години

Сеирът ще е когато поискат да ваксинират задължително ДЕЦАТА!!!

22

До Похвално

преди 2 години

И това ли е всичко, което си постигнал в живота си - да си ваксиниран? Странен повод за гордост.

21

Похвално

преди 2 години

А нашите кога? 70% антиваксъри и двама души не могат да се съберат на протест. Мен не ме бройте, аз съм ваксинирам. Но искам да отида на сеира и да си направя селфи.

20

До Програмист

преди 2 години

Предполагам, в твоите представи, програмист е нещо като "специалист по всичко" (нормална заблуда на тесногъдата личност)...Кодописачеството е занаят, който далеч не предполага висока култура и енциклопедични знания.

19

Анонимен

преди 2 години

Най - важното е да останеш ЧОВЕК със свободна воля! Няма значение дали си пожарникар или антиваксър!

18

до програмист

преди 2 години

Нямам кредити, нито ипотеки. Работодател нямам .Работя за себе си. Аре да пробваш пак, а?

17

Бay

преди 2 години

еми, пожарникарите на са много много умни. Такива лесно стават антиваксъри.

16

Анонимен

преди 2 години

Аз нямам кредити и ипотеки. Ти му мисли!

15

Анонимен

преди 2 години

Да. Целта е тормоз и непрекъснат контрол!

14

Анонимен

преди 2 години

Стотици - страшна бройка. Не един-двама, не десетки, а стотици. Сигурно е половин Лос Анджелис. Голямо ли е това село?

13

българин

преди 2 години

До: номер 13 Ако трябва да съм честен, ваксините може би (само може би) предпазват да не се разболееш тежко и да умреш. Но в никакъв случай не те предпазват от заразяване и разболяване и това се видя - вече познавам лично много хора, които са болни но ваксинирани! Отделно по медиите (най-вече не се чува нищо за Ангел Кунчев напоследък) всеки ден научаваме за известни хора ваксинирани и болни!Тогава целта на измислените "сертификати" се обезсмисля, освен да тормозят хората!

12

Хахаха

преди 2 години

Никъде по света пожарникари, полицаи и държавни служители не са висококвалифицирани, нито високообразовани. Това са работни места, които могат да бъде заети на момента от всеки безработен. Затова и един програмист в САЩ взима на месец, колкото тригодишната заплата на пожарникар.

11

българин

преди 2 години

В САЩ имат повече юридически основания да направят ваксините срещу новия коронавирус задължителни, докато тук нямат ни най-малкото основание. Защото в САЩ тяхната FDA издадоха пълно разрешително за ваксините, при което вече не се изисква подписване на формуляр за информирано съгласие.Не могат да те задължат да подпишеш формуляр че си съгласен с нещо, ако не си!Ако си задължен да се ваксинираш, никой не ти иска съгласието - ЖЕЛЯЗНА ЛОГИКА!

10

Анонимен

преди 2 години

Много журналисти вече се "правят на ударени" някой като им каже, че факсината е одобрена под условие от ЕК, т.е. в експерименталната фаза...

9

Анонимен

преди 2 години

Започвам да ценя българския инат и недоверчивостта, градена със столетия. Вчера си говорим с иначе симпатичен финландец, пита защо сме слабо ваксинирани тук. Обяснявам му, че не сме убедени в същинската цел на мероприятието, той се замисля и казва "Да, средство за контрол е." След секунди, обаче, продължава "И все пак е добре да сме ваксинирани, за да се опазим." Какво им е на тези западняци?!

8

Анонимен

преди 2 години

Дано повече хора "се събудят"! Иде новото робство...

7

Анонимен

преди 2 години

Вижте огромните протести вНидерландия- Хага - стотици хиляди хора, площадите и улиците не ги побират. Лондон. Австралия - медиците хвърлят пред парламента медицинските си престилки! Целият свят е против фашизма и е готов да се бори за свободата си. А по-будните вече го правят!