Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Общ преглед
От полунощ зеленият сертификат е задължителен за редица дейности на закрито - при посещение на заведения, кина, театри, фитнеси и спортни зали, както и търговски обекти на 300 кв. метра.

Без него можем да влизаме само в хранителни магазини, банки и аптеки.

Днес в моловете в столицата влизат със сертификат, вижте кадри от проверките в галерията ни!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

108

Цки

преди 2 години

много егоистично за хората които си хранят семействата и работят по молове а те са много. Не само моловете всичко ще фалира хората ще останат безработни и гладни ...аз карах ковид след това се ваксинирах с две дози като имах близо 2000 антитела сега пак съм с ковид ....Имам сертификат ...защо да не се разхождам болна където искам кои ще разбере ??? Нали сертификата ви е важен??? Молове ..ресторанти няма ли кой да помогне на тези хора които отново са потърпевши..

107

Вбз

преди 2 години

По-добре здрав и.неваксиниран отколкото ваксиниран и в мола :) Щом докторите не искат да се ваксинират,правете си сметка....

106

иноватор креативист

преди 2 години

Автомати за бърз тест на всяко вход . С две клечки в двете ноздри на един път И дорде си наведен две дози в двете бузи И сертификата излиза . И после си изваждаш дебитната карта от автомата. Сумата отива . Е. Удържана. Тъй се прави.

fallback