108

Цки

преди 2 години

много егоистично за хората които си хранят семействата и работят по молове а те са много. Не само моловете всичко ще фалира хората ще останат безработни и гладни ...аз карах ковид след това се ваксинирах с две дози като имах близо 2000 антитела сега пак съм с ковид ....Имам сертификат ...защо да не се разхождам болна където искам кои ще разбере ??? Нали сертификата ви е важен??? Молове ..ресторанти няма ли кой да помогне на тези хора които отново са потърпевши..

107

Вбз

преди 2 години

По-добре здрав и.неваксиниран отколкото ваксиниран и в мола :) Щом докторите не искат да се ваксинират,правете си сметка....

106

иноватор креативист

преди 2 години

Автомати за бърз тест на всяко вход . С две клечки в двете ноздри на един път И дорде си наведен две дози в двете бузи И сертификата излиза . И после си изваждаш дебитната карта от автомата. Сумата отива . Е. Удържана. Тъй се прави.

105

Анонимен

преди 2 години

До Ллллабе човек 5-6 % от ваксинираните могат да разнасят вируса за няколко дена. 100 % от неваксинираните могат да го разнасят за няколко седмици. И леките жени и почтените могат да разнасят полово предавани болести. Сметни си.

104

Поплювковци

преди 2 години

Дреме ми дали ще сте в мола или не. Само знам, че яко ще се мре.

103

Нъц

преди 2 години

Тези без сертификатите не пазаруват от магазините, а само ядат евтина храна от последния етаж.

102

Анонимен

преди 2 години

Ако не друго ще подкрепим бъргарския бизнес. Стига сме гушили чужди.

101

Немам зелен пас

преди 2 години

Не съм се забавлявал така от години! Умрел съм ви за тъпите молове, кръчми и театри. Айде, фалит!!!

100

Анонимен

преди 2 години

Ееее голям праз. Ще си разплета чорапите.

99

Анонимен

преди 2 години

До Ваксинирана кифлаИ ти си въобразяваш, че МОЛ-а ще стои отворен дълго за две-три кифли като теб! :))))) Скоро ще си пазариш по интернет - ако има кой да ти го достави обаче.

98

Зозо

преди 2 години

В малките магазини има по хубави дрехи,обувки,гримове и каквото и да е в мола,ако заради един мол се боцкате,халал да ви е всичко

97

Анонимен

преди 2 години

Аз, вчера напазарувах, вече няма да ходя там да ми бъркат в носа.

96

какво става

преди 2 години

Конституция на България: Чл. 29.(2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие. Чл. 48. (1) Гражданите имат право на труд. Държавата се грижи за създаване на условия за осъществяване на това право. (3) Всеки гражданин свободно избира своята професия и място на работа. Чл. 57. (1) Основните права на гражданите са неотменими.

95

Яна

преди 2 години

Ооооо, ще ме изплашат, няма да пазарувам там и няма са се бода. Аз съм видяла и 2 и 200. Ако някой ще ме харесва само заради дрехите, благодаря, нямам нужда от такива хора до себе си.

94

Ваксинирана кифла

преди 2 години

Айдуците без ваксини да си кибичат у тях и да не ми се бутат в мола. Без тях ми е по-спокойно да си разглеждам дрешки и парфюмчета. Бъдете здрави

93

Мдаа

преди 2 години

Като фалират моловете ще си пазаруваме пак на кирков при наще хора като едно време и , че мааме кючеци

92

Чистачките

преди 2 години

не могат да влезнат у мола да изчистят!

91

Гуфу

преди 2 години

До Лллл.А по умните като теб възхваляват великата династия Ким и се прехласват по успехите на КНДР.

90

Анонимен

преди 2 години

Най засегнати ще са па ...чав..рите и мет..ресите.

89

Лллл

преди 2 години

Какъв сертификат ? Нали ваксинираните , които имат сертификат пренасят заразата без да се усетят и заразяват ваксинирани и неваксинирани . После някои даже умират ! Но това го измислиха умните тъпънари от Евсопа