Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Председателят на БАЗ Ричард Алибегов коментира новите мерки, обявени от здравния министър Стойчо Кацаров.

"Безпрецендентно е при 20% ваксинирани да се въведат "зелени" сертификати. Това унищожава икономиката. Ресторантьорският бранш ще протестира из цялата страна ежедневно". Това заяви Алибегов пред Нова телевизия.

Според него това решение ще доведе до масови фалити.

Oще по темата

"Бързият тест е абсолютно безплатен в Европа, заедно с тестовземането, а тук безплатен ще е само тестът, вземането на проба ще струва 10-15 лв.", допълни той.

Той разкри, че от обявяването на заповедта са му се обадили 40 браншови организации.

"Вече освен хотелиерите се вдигат и моловете. Държавната администрация също трябва да бъде включена в тези мерки, трябва да важат за всички", заяви той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

Анонимен

преди 2 години

След 3 дни всичките им клиенти ще имат сертификат. Циркаджията Али Бегов като примадона припада по 3 пъти на сцената на телевизията.........Редовните клиенти ще са пак там, но и още ще дойдат.........Аман от клоуни и смешници.......

59

Анонимен

преди 2 години

Мръснните кръчми заразиха народа, по 5 хиляди заразени и по 200 умрели от кръчмарския бизнесс. Купонджиите вече се наредиха на опашка за ваксини. Утре ще са пак при вас.

58

Mногознайко

преди 2 години

Алибегов, господине, здравето на хората е по важно от твоя умрял бизнес. Не знам защо не ти направят една данъчна ревизия и да приключваш.

fallback