Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Последен ден, в който можем да посетим всички обществени места без задължителен "зелен сертификат", припомня Bulgaria ON AIR.

Oще по темата

От утре влиза в сила новата заповед на здравния министър, съгласно която за посещение на всички обществени закрити места с изключение на аптеки, банки и хранителни магазини, ще се допускат само ваксинирани, преболедували или хора с отрицателен тест.

Всички обекти, които не отговарят на изискванията за "зелен сертификат", ще бъдат затворени.

Документът ще бъде задължителен за лекарите и работещите в социални домове.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

114

Анонимен

преди 2 години

До ЗамисленЧе изкарай си, отнема 10 минути. Какво, вече от една инжекция ли ви е страх? Ами кръчмата? Марш в вакс центъра

113

Анонимен

преди 2 години

Не ми е нужен жълт сертификат ! Няма ни да ходя по кафета ни по ресторанти и по избори даже ...... защото не желая да ме убиват заради договорки между ЕС и Корпораций

112

Анонимен

преди 2 години

Мая Манолова щяла да атакува цифровия... зеления... червения... така де... сертификата в съда!!!Може да не ви е симпатична. Може да е креслива. И аз не съм и фен. Но Мая Манолова беше омбудсман и има юридическо образование!Именно на Мая Манолова в качеството си на омбудсман всички ние с вас дължим спечеленото решение на Конституционния Съд, че правото на гласуване е само право, но не и задължително! Ако не беше Мая Манолова сега всички вие щяхте да ходите под строй до избирателнните урни!

fallback