fallback

Общ преглед
Опашки от желаещи за ваксина се извиха пред пунктове в големите градове, след като стана ясно, че за дейности на закрито ще се изисква зелен сертификат.
Oще по темата
В София от сутринта в болница "Света Анна" се ваксинираха над 100 души и заработи втори екип да посрещне желаещите.

Най-голям е интересът към ваксината на Janssen.

Наплив има и към други големи болници - "Пирогов" и "Александровска", кадри от които може да видите в галерията ни.

В "Александровска" с предимство са медиците, за които след часове ще е задължително да ходят на работа със зелен сертификат.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

361

Анонимен

преди 2 години

Половината народ пуши , и няма проблем с тази отрова, за която на 100% е доказано че причинява рак. А ваксините били проблем. Помислете бе хора, стига сте се подавали на хора които искат да ни затрият. По 100-200 починали на ден и още токова косвени жертви.

360

Анонимен

преди 2 години

Не слушайте глупостите за ваксините. От 100 години има ваксини и населението е тройно благодарение и на тях. Какво печелят а тивалдарите, освен по 100-200 починали на ден.

359

Анонимен

преди 2 години

Ваксината е брутално намесване в естествените имунни процеси и възможности на тялото да се справи с вирусите! Науката не е основание хората да си инжектират някаква недекларирана химия, защото антителата в един момент могат да започнат да припознават като чужди собствените си клетки и да ги унищожават и се стига до автоимунни заболявания

fallback