Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

84,91% от новите случаи на коронавирус за последните 24 часа са на хора без имунизация, сочат данните в Националната информационна система.

Oще по темата

Отчетени са 4957, с 22 случая по-малко от вчера, на нови болни от COVID-19. Това са 22,27% от тестваните.
65 331 от тях са активни. 462 612 са излекуваните лица. През последните 24 часа са регистрирани 2743 от тях.

Пациентите с доказана коронавирусна инфекция, настанени в болница, са общо 6377. От тях 558 се намират в интензивни отделения. 124 са починали в последното денонощие.

Поставените ваксини срещу COVID-19 до момента, са общо 2 643 788. През изминалото денонощие са приложени 9 097 от тях.

Най-много болни за последното денонощие са регистрирани в София – 1426.

 

 
!function(e,i,n,s){var t="InfogramEmbeds",d=e.getElementsByTagName("script")[0];if(window[t]&&window[t].initialized)window[t].process&&window[t].process();else if(!e.getElementById(n)){var o=e.createElement("script");o.async=1,o.id=n,o.src="https://e.infogram.com/js/dist/embed-loader-min.js",d.parentNode.insertBefore(o,d)}}(document,0,"infogram-async");

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

297

опетков

преди 2 години

До Анонимен312 Сметката ти е малко грешна, но и аз съм мислил по този въпрос. Ваксинираните са над 23% от населението над 18г. Новозаразените ваксинирани са около 14% от всичките. Отношението е почти 2:1, което не говори никак добре за ваксините, за съжаление. Все пак е нужно едно по-сериозно изследване на тази "загадка". Малко е странно, но почти никой вече не набляга на това, че трябва да се носят маски и да се пази дистанция. Ако се спазваха тези мерки не би трябвало да има 4 вълна.

296

Дан

преди 2 години

Първо бяхме умни и красиви, сега сме ваксинирани и неваксинирани, разделението продължава. По същото време цените но ток, вода и жилища растат. Резултатът, че едни се разхождат до космоса да се снимат а за нас зелена сделка(хайвер) и Lockdown.ПП За ползата от ваксините, който иска да разбере може да се запознае със случая "Монголия"

295

Без хленчене!

преди 2 години

Ген. Радев ви направи показно с коремни, а ген Борисов ви каза, че няма достатъчно овчари...Спорт и чист въздух! Ген Янев чака заповеди от ген. Радев, а харвардците обикалят народа и успешно лъжат, че ще оправят България след като оправиха близките си на отлични заплати!

fallback