fallback

Противоепидемичните мерки срещу разпространението на коронавируса в Швеция от днес отпадат, тъй като 83% от населението в страната е получило поне една доза от ваксините, а 76% са преминали през пълния вакснационен цикъл.  

"Хората тук са възпитани и дисциплинирани. Вярваха на науката и на лекарите, и просто се ваксинираха. До възпитанието на човек е, до начина му на живот", каза пред Bulgaria ON AIR сънародникът ни Емил Жоксионов, който работи като миньор в Кируна, Швеция. 
 
"В Швеция човек отива на работа, защото му се ходи на работа, а не защото трябва. Възпитава си децата без излишен стрес. Животът тук си тече както преди пандемията - всичко е нормално", посочи Жоксионов.
 
От думите му стана ясно, че там не се организират томболи и няма 13-и заплати, с които да стимулират хората да се ваксинират.
 
Вижте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

88

иво

преди 2 години

До до 80 от славянинами ЖИЕЙ , ДОКАТО УМРЕШ , НЕ ПРЕЧИ НА ДРУГИТЕ !

87

АС

преди 2 години

заради Н Я К О И НЕДУРАЗУМЕНИЯ , СКОРО НЯМА ДА ИЗЛИЗАМЕ И НАВЪН !

86

Ясно е!

преди 2 години

В Швеция никога не е имало никакви мерки. Нито локдауни. Нито някой е носил маски. От ден първи преди всякакви ваксинации. Тоя лъже нагло че щото имало някава национална дисциплина . Не че не са дициплинирани, но никой не ги е карал. Единственото за което прав че много шведи се набодоха без нужда защото не знаят още как да четат Работническо Дело. Но се учат.

fallback