Кадър: YouTube
fallback

Полицията в Словения използва водно оръдие, за да разпръсне протестиращи срещу здравната политика на правителството във връзка с COVID-19.

Демонстранти блокираха една от главните улици в Любляна и успяха за кратко да нарушат трафика на магистрала, предаде БНТ.

Oще по темата

През вчерашния ден хиляди протестираха срещу изискването да се представя ваксинационен сертификат или отрицателен тест при влизане на закрити обществени места и ходене на работа.

Сред демонстрантите пред парламента беше и бащата на починала след ваксинация млада жена. Словения временно спря имунизацията с "Янсен" до изясняване на случая.

До момента напълно ваксинирани са около 50% от населението на страната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Щирлиц

преди 2 години

До Ковидиотс . . ... .Блажени повярвалите в правилните ваксини,защото това няма да го пише на гробовете им.

37

Анонимен

преди 2 години

До Ковидиотс - Ясно, значи Модерна и Пфайзер плащат за коментарите ти, така ли? хахаха ... Аз лично не искам нито китайски, нито руски, нито каквито и да било ваксини срещу Ковид. Шансът хора под 69г. да умрат от Ковид е под 1%. Напиши това в гугъл и чети: Infection fatality rate of COVID-19 in community-dwelling populations with emphasis on the elderly: An overview ... Понеже си ***, затова знам, че няма да го направиш, но поне другите да четат.

36

Анонимен

преди 2 години

В медицината се лекува по алгоритми и никой лекар не излиза от тях, защото ако пациента умре ще е виновен лекаря и ще могат спокойно да го съдят. Лошото за тези с купени сертификати е, че има разлика в алгоритъма на лечение за ваксиниран и неваксиниран. Реално ги лекуват като за ваксинирани с антитела, а те не са. Което означава много голяма вероятност за смърт в болницата. Влезе ли такъв човек в болница е почти сигурен пътник. Копирайте и поствайте постоянно този пост, за да спасите живот.

fallback