Снимка: Pixabay
fallback

Огнище на коронавирус е регистрирано в кабелен цех в Бургас, съобщиха от здравното министерство.

Актуалните данни са за шестима души с положителни проби. Всички се лекуват в домашни условия.

Първият случай е регистриран на 1 септември. Става дума за 46-годишна жена, която е имала симптоми на заболяването ден преди това – отпадналост, кашлица и температура.

Oще по темата
На 7 септември са регистрирани още два случая на две жени – едната на 53 години, а другата – на 33. На 13 септември са регистрирани още два случая. Става въпрос за две жени, съответно на 48 и на 59 години.

Последният заболял е на 14 септември – мъж на 44 години. На контактните лица са направени бързи тестове, които са били отрицателни.

В кабелния завод работят 157 души, като само 7-8 от служителите са имунизирани срещу COVID-19.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Работник в същия цех

преди 2 години

Много изопачявате нещата мерките се спазват в цеха даже са досадни по скоро някой не доволе работник е преувеличил мъничко с повечето неща а 6 те болни дори нямат контакт по междуси защото работят на различни проекти ако въобще са с корона вирос

35

Анонимен

преди 2 години

5-6 човека с "отпадналост, кашлица и температура" от цял цех - и новините вече гърмят "огнище на коронавирус". И тоя сайт, и останалите прислужващи на ковид пЛандемията медии, кога ще вдянат, че с подобни заглавия и новини нито са страшни, нито интересни - досадно *** са.

34

Дедо

преди 2 години

Тоа път , кък тъка написахте "огнище" , а не "взрив"!?!?!?

fallback