Снимка: Pixabay
fallback

Резултатите от 1,5 милиона теста за коронавирус са били откраднати от хакери във Франция.

Засегнати са жители на столицата Париж, които са се изследвали за наличие на заболяването през лятото. Сред откраднатите данни са имената на тестваните, номерата на здравните им застраховки и резултатите от тестовете.

Oще по темата
Атаката не е засегнала националната база данни за резултатите от изследванията за COVID-19.

Тече разследване на случая. Здравната служба се извини на засегнатите и увери, че всеки, чиито данни са откраднати, ще бъде информиран лично.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 2 години

Ей така се прави а не някви измислени хакерски атаки, които никой не ги е виждал. Нали ГДБОП? За вас се отнася. Тия глупости само вие може ги сътворите

10

???

преди 2 години

Какво казва (Mpeтe,каза Къци) -- Казва "А Радев е единственият президент в Европа, който не се ваксинира и не призова народа да се ваксинира!Нека се заразява, боледува и мре пpocтия народ, който се доверява на зелени чорапи!". Отново е спазен модела на лъжеца - президентът Радев е ваксиниран, но не го направи пред камерите за реклама, както направиха мутрите.

9

Анонимен

преди 2 години

Какво казва (Mpeтe,каза Къци) -- Казва "Ако Кацаров си беше свършил работата с ваксинациите нямаше да има нужда от никакви мерки в кръчмите и училищата!". Спазен е модела на лъжеца - Кацаров си свърши работата, колкото можеше в наследената от ГЕРБ ситуация. Второ, по цял свят има мерки за кръчмите, което е част от работата на министъра и не може да мине без тези мерки.

fallback