11

Анонимен

преди 2 години

Ей така се прави а не някви измислени хакерски атаки, които никой не ги е виждал. Нали ГДБОП? За вас се отнася. Тия глупости само вие може ги сътворите

10

???

преди 2 години

Какво казва (Mpeтe,каза Къци) -- Казва "А Радев е единственият президент в Европа, който не се ваксинира и не призова народа да се ваксинира!Нека се заразява, боледува и мре пpocтия народ, който се доверява на зелени чорапи!". Отново е спазен модела на лъжеца - президентът Радев е ваксиниран, но не го направи пред камерите за реклама, както направиха мутрите.

9

Анонимен

преди 2 години

Какво казва (Mpeтe,каза Къци) -- Казва "Ако Кацаров си беше свършил работата с ваксинациите нямаше да има нужда от никакви мерки в кръчмите и училищата!". Спазен е модела на лъжеца - Кацаров си свърши работата, колкото можеше в наследената от ГЕРБ ситуация. Второ, по цял свят има мерки за кръчмите, което е част от работата на министъра и не може да мине без тези мерки.

8

Анонимен

преди 2 години

Няма да страдам - аз съм ваксиниран и не ме е страх ни от вируси, ни от Радевите антиваксъри-de били. А на Зеления чорап ще му скъсаме шушоните за 4-тата covid вълна, която ни докара. Цяла Европа се ваксинира и отваря всичко, ние тепърва ще затваряме!

7

Анонимен

преди 2 години

Само изр.од може да хакне данните на болни хора! Какво ще е следващото "хакване" - на онко болни или болни от Алцхаймер, или на обречени деца? Това не са хакери, и да им даде "онзи отгоре" същото, което са откраднали!

6

Леша

преди 2 години

До 4 Вярно ли? Не знаех, че Кацаров ме е направил антивасър.

5

Анонимен

преди 2 години

Зеления чорап харесва как министър Къци ликвидира по 100 човека дневно. Назначи го и в новия си кабинет.

4

Mpeти каза Къци

преди 2 години

Ако Кацаров си беше свършил работата с ваксинациите нямаше да има нужда от никакви мерки в кръчмите и училищата! Ама не, не вървяло, като цяла година си плюл ваксините, после да караш хората да се ваксинират! А Радев е единственият президент в Европа, който не се ваксинира и не призова народа да се ваксинира!Нека се заразява, боледува и мре пpocтия народ, който се доверява на зелени чорапи!

3

Анонимен

преди 2 години

Малеее, това по-страшно от хакване на банкови сметки

2

Анонимен

преди 2 години

Каква драма. Чак се извиняват.

1

От

преди 2 години

Ден на ден все по-голям смях...