fallback
В Сицилия затягат COVID мерките заради скок на новозаразените, както и на хоспитализираните. Носенето на маски на открито от днес е задължително, предаде Bulgaria ON AIR.
 
Мярката беше предприета, след като страната регистрира над 1700 новозаразени за денонощие.
 
Навсякъде в Италия е задължително и носенето на маски на закрито.
 
По данни на здравните власти в страната, със завършен имунизационен цикъл са над 55% от сицилианците, което е и най-ниският процент в сравнение с другите региони на Италия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

ДжапанкЪ

преди 2 години

Маските в обществения транспорт, в магазините, търговските центрове, обществените учреждения и офиси - Да!!!! Но, на улицата, парковете, откритите пространства... е това вече е върхът на п.рот...тията!!!

34

Hoho_Boho

преди 2 години

До 19 - На мене маската въобще не ми пречи, защото мога да се правя, че я нося. Дразни ме самото безмислие на това занимание - да ходим маскирани.

33

до 31 от славянин

преди 2 години

Всеки % повече ваксинирани би трябвало да води до % по-малко заразени и болни, а такава корелация в повечето държави няма! %-ът позитивни в масово набодения израел защо всеки ден е по-висок от %-ът позитивни в масово ненабодената България, нали според вашата логика трябва да е обратното!? Според сайта WORLDOMETER завчера, 29. 08, в израел са открити 6832 нови позитивни и 39 са умрели - при 60 % ваксинирани с две дози и над 20 % ваксинирани с три дози!

fallback