35

ДжапанкЪ

преди 2 години

Маските в обществения транспорт, в магазините, търговските центрове, обществените учреждения и офиси - Да!!!! Но, на улицата, парковете, откритите пространства... е това вече е върхът на п.рот...тията!!!

34

Hoho_Boho

преди 2 години

До 19 - На мене маската въобще не ми пречи, защото мога да се правя, че я нося. Дразни ме самото безмислие на това занимание - да ходим маскирани.

33

до 31 от славянин

преди 2 години

Всеки % повече ваксинирани би трябвало да води до % по-малко заразени и болни, а такава корелация в повечето държави няма! %-ът позитивни в масово набодения израел защо всеки ден е по-висок от %-ът позитивни в масово ненабодената България, нали според вашата логика трябва да е обратното!? Според сайта WORLDOMETER завчера, 29. 08, в израел са открити 6832 нови позитивни и 39 са умрели - при 60 % ваксинирани с две дози и над 20 % ваксинирани с три дози!

32

до 31 от славянин

преди 2 години

И населението на Малта е малко повече от половин милион души, 13-14 пъти по-малко от това на България, освен това е островна държава - няма сухопътна граница с никого!

31

Анонимен

преди 2 години

Там само мафиоти нормално е да са сьс маски да не се познаят - така се избягват много проблеми на полицията

30

до 31 от славянин

преди 2 години

Малта допреди две седмици беше в червената зона бе, тиквичке! Така както е набодена на 90 %!

29

до 26 от славянин

преди 2 години

Явно ти пък четеш само ''най-истинните'' сайтове, въпросът е дали можеш да го докажеш! Да докажеш, че официалните сайтове са ''най-истинните''! Предполагам, че истинността на едно нещо, не е задължителен атрибут на официалността!?

28

Гуфу

преди 2 години

До Martin- Ами нищо не става щото не се ваксинирате. Само 19 процента от населението, това е нищожно. Трябва над 70% ваксинирани за да има ефекта, който желаем. Да си чул нещо за вълна в Малта? Там са ваксинирани 90% от населението. Та те това стана.

27

до 27 от славянин

преди 2 години

Само че ние не сме лекари и не стоим пред отворени кореми по 10 часа на денонощие като теб, затова не можеш да уеднаквяваш твоето и нашето положение! Аз стоя в магазин не повече от 5-6 минути и то не пред отворени пред лицето ми кореми! Има разлика между твоето и моето положение и между твоята и моята причина да носим или не носим маски, нали!?

26

Баче Кике

преди 2 години

Какво стана?! Нали измряха още миналата година почти цялото им население от тази фейк гад. 60.1% са до момента напълно ваксинираните с 20 дози. Не мога да си обясня, колко трябва да си тъn за да им вярваш на глупостите

25

до 22 до 24

преди 2 години

Ми аз съм лекар и седя с маска в операционната за чернодробни резекции на алкохолици по 10 часа с маска без да я махам и за секунда. А тя не пази мен, а пази отворения корем да не ми пада *** вътре. Викам да кажа че се задушавам и да кажа че ми затварят устата да мълча, или че ми е топло.

24

До славянин

преди 2 години

Явно четеш фалшивите сайтове. Типично за теб! Руските *** много се постараха и има фалшиви, които доста приличат на истинските.

23

До 19

преди 2 години

Какво толкова ви пречат маските... *** що да ми пречат ба.То без друго хладнииичко цело лето, тамън да ми топлят. И да се поразвъдят разни бактерийки, щото в болниците чакат. А пък за астматиците са направо лекарство за пеесе стинки.

22

Айнщайн

преди 2 години

Да правиш едно и също нещо по едим и същи начин е лудoст и глуупостт

21

ДО анонимен 19

преди 2 години

Сериозно ли питаш какъв дискомфорт причиняват маските? На теб никакъв ли не ти причиняват? Не се задушаваш? Нямаш проблеми с кожата? Не ти е трудно да дишаш? Не осъзнаваш, че маските са за да мълчат хората, а не за да ги пазят??

20

Martin

преди 2 години

Ваксините ще ви върнат към нормалния живот. Така се говореше преди 8 месеца. И кво стана...

19

мда, интересно

преди 2 години

"Защо слагате старо видео? Хората са са със зимни якета." Така обясни някой в едно интервю- пускат ни нещо, че се случва някъде, например военни камиони, и ние понеже не сме там трябва да вярваме.Пускат в друг край на света нещо друго и ние пак трябва да вярваме...Така лятото говореха за Гърция: с маски на плажа, с ваксина на заведение. Отиваме там, човек до човека, заведения - пълни...

18

Анонимен

преди 2 години

Какво толкова ви пречат маските, искам някой да ми каже какув дискомфорт им причинява. Какво толкова, нали помагат против разпространението, на вас лично нищо не правят.

17

до 16 от славянин

преди 2 години

В Израел където 84 % от населението над 12-годишна възраст е набодено с една доза, 60 % с две дози и над 20 % с три дози, %-ът позитивни е 7,81 %, в България където набодените с две дози са 16 %, %-ът позитивни е 5,9 %! Да продължавам ли или ще четеш сам!

16

до 16 от славянин

преди 2 години

В Израел където 84 % от населението над 12-годишна възраст е набодено с една доза, 60 % с две дози и над 20 % с три дози в момента болните в тежко състояние в болниците са 752, в България където с две дози са набодени 16 %, тежко болните в болниците са 298! Да не продължавам, чети сам!