Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Русия съобщи днес за рекордните 819 новорегистрирани смъртни случаи вследствие на COVID-19 за изминалото денонощие.

Oще по темата

Черен рекорд се поставя за трети пореден ден – в четвъртък федералният оперативен щаб за борба с коронавируса съобщи за 808 починали, а в петък – за 815, предаде ТАСС, цитирана от БНР.

Броят на новозаразените с COVID-19 за денонощието е 22 144. Като оздравели са отчетени 19 550.

Москва води и по брой на нови инфекции, и по жертви на заболяването.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 2 години

Колхзници, този т.нар. рекорд не е причинен от липса на мерки, а от практически несъществуващата хигиена в руската кл оака. Тази пЛандемия ще се спре най-вече с лична хигиена. Нито ваксините ви правят нещо, нито носенето на намордници е помогнало сега вече година и половина, нито двата ви метра дистанции, те измишльотини на платени докторчета не доведоха света до нищо, а създадоха инструмен в ръцете на световната върхушка за да може да подчинява и тероризира хората. Поняли?

31

патриот

преди 2 години

а нашите престъпници от правителството се чукат по гърдите че имаме много руски туристи... и после се чудят защо бройките на заразените се увеличават.

30

Анонимен

преди 2 години

Няма и да има кой да те прегледа. Докторите масово напускат България поне тези, които са компетентни и конкурентноспособни. А останалите тук са принудени само ковид да лекуват. Ако се бяхте ваксинирали, щяхте да се вредите и за други болести и планови лечения. Това са последствията. За оплаквания , моля обърнете се към антиваксърите.

fallback