32

Анонимен

преди 2 години

Колхзници, този т.нар. рекорд не е причинен от липса на мерки, а от практически несъществуващата хигиена в руската кл оака. Тази пЛандемия ще се спре най-вече с лична хигиена. Нито ваксините ви правят нещо, нито носенето на намордници е помогнало сега вече година и половина, нито двата ви метра дистанции, те измишльотини на платени докторчета не доведоха света до нищо, а създадоха инструмен в ръцете на световната върхушка за да може да подчинява и тероризира хората. Поняли?

31

патриот

преди 2 години

а нашите престъпници от правителството се чукат по гърдите че имаме много руски туристи... и после се чудят защо бройките на заразените се увеличават.

30

Анонимен

преди 2 години

Няма и да има кой да те прегледа. Докторите масово напускат България поне тези, които са компетентни и конкурентноспособни. А останалите тук са принудени само ковид да лекуват. Ако се бяхте ваксинирали, щяхте да се вредите и за други болести и планови лечения. Това са последствията. За оплаквания , моля обърнете се към антиваксърите.

29

Анонимен

преди 2 години

То доктори няма идеш за един крак не може да те излекуват в София мед подчертавам София мед земе 100 лева за преглед и клинична пътека та ковид бре ковид това краи няма ли ковида е важен инфаркта инсулта човешки болести не тромб та ковидясваме затваряи плажа на терасата е сигорен опъвам си одеалото и на плаж

28

Анонимен

преди 2 години

Ето откъде се учим маика русия

27

това е ционистки сай

преди 2 години

искат да сеят поквара и да тровят с ваксини!

26

Анонимен

преди 2 години

И там като тука, ваксини има, но не се ваксинират, и ето ти резултата.

25

Анонимен

преди 2 години

Защо на снимката линейката е от "прогнилите" западни демокрации?

24

Анонимен

преди 2 години

Ке се ваксинираме само с австрийската ваксина.НЕ на краварските ваксини.

23

Провален Путин

преди 2 години

До Анонимен 23 "Толкова болни и толкова смъртни случаи и при това в момента имат одобрени 4 вида ваксина за хора и 2 вида за животни срещу Ковид. Представям си ако нямаха такова богатство от ваксини какво щеше да бъде." Всичките им "видове" ваксина, са едно и също нещо, с различна опаковка и нито една от тях не е еособено ефикасна. На най-добрата им ефикасността е 50%. Смях в залата. Пробваха се и те и китайците да краднат от Запад (отново) ваксините на мРНК основа, но удариха на камък.

22

Анонимен

преди 2 години

Толкова болни и толкова смъртни случаи и при това в момента имат одобрени 4 вида ваксина за хора и 2 вида за животни срещу Ковид. Представям си ако нямаха такова богатство от ваксини какво щеше да бъде.

21

Анонимен

преди 2 години

Миличките като знам че и нас ни чака ужас

20

Анонимен

преди 2 години

Спутника не я върши никаква.

19

Колов.

преди 2 години

Полностью вакцинировано30 646 80920,99 %....остават 110000000 неваксинирани.

18

Анонимен

преди 2 години

Че тя Москва е с населени 9 милиона. Колко си мислите че ще са заразените при толкова милиона народ. 10 или 1000. Мислете с главите си а не с зад.ника.

17

До Бay

преди 2 години

Ти говори по-добре с някой от Москва и ще разбереш, че се ваксинират с всякакви ваксини, включително Pfizer и Модерна.

16

Анонимен

преди 2 години

Интересно е, че в Москва има и най-много ваксинирани. Ваксинирани са вече над 4 милиона в Москва.

15

Анонимен

преди 2 години

Интересно е, че дори Русия и Македония са по напред във ваксинацията. Руснаците са усетиха, че трябва да са ваксинират,но късно, доста ще загинат. Македонците ги мислех до сега за българи, но явно не са. По-умни излязоха.

14

Анонимен

преди 2 години

Ха ха. Талибани...право в 10-ката

13

Анонимен

преди 2 години

Впечатляват руските линейки пред руските Ковид-болници. Щеше да ни впечатли и техническото обзавеждане вътре в Ковид-отделенията, ако бяхте имали смелостта да ни го покажете. Стиска ли ви да направите сравнение между руските и българските Ковид-отделения? Стиска ли ви да направите сравнение между руските и българските протоколи за лечение и оборудване в Ковид-отделения?