Снимка: БГНЕС
fallback

"Преходната седмица завършва. Както казах преди повече от 3 седмици - проблемите ни ще започнат през втората половина на август".

Oще по темата
Това пише в профила си в социалните мрежи математикът проф. Николай Витанов.
 
"Виждате, че ситуацията вече не е весела. Питате ме по разни комуникационни канали защо не се налагат мерки. Добре, ще ви кажа нещо по въпроса. Какво би ни казал Сун Дзъ?
 
Би ни казал, че никой щаб не си обявява публично плановете, защото така прави изпълнението им много трудно.
 
Малко уличен натиск и планът заминава. Не си мислете, че при предишните вълни е нямало планове кога да се налагат мерки. Просто те не се огласяваха. Виждате защо - страната се гмурка в жълтата зона, а мерки няма. Всички чакат понеделник", пише още математикът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

91

Анонимен

преди 2 години

От страх и стрес ще си докараме повече и по-сериозни здравословни проблеми.Затуй спрете му Вефа на математика, лято е за чужденеция трябва Pcr или сертификат,че си ваксиниран, но в България има толкова красиви места.Нека да ме чакат тия в РСМ да влезна в ресторантите им.

90

Анонимен

преди 2 години

На вниманието на ваксинираните -от трима ваксинирани там където работя единият го преболедува , така че не се радвайте, рано е още да се чувствате недосегаеми.Не е време да се дразним и делим на ваксинирани и неваксинирани.Малко повече дисциплина, спазване на мерки, хигиена няма да навредят.Всеки сам за себе си да реши какво да прави да се ваксинират или не.

89

Анонимен

преди 2 години

Този го пускат кординирано по медиите

fallback