91

Анонимен

преди 2 години

От страх и стрес ще си докараме повече и по-сериозни здравословни проблеми.Затуй спрете му Вефа на математика, лято е за чужденеция трябва Pcr или сертификат,че си ваксиниран, но в България има толкова красиви места.Нека да ме чакат тия в РСМ да влезна в ресторантите им.

90

Анонимен

преди 2 години

На вниманието на ваксинираните -от трима ваксинирани там където работя единият го преболедува , така че не се радвайте, рано е още да се чувствате недосегаеми.Не е време да се дразним и делим на ваксинирани и неваксинирани.Малко повече дисциплина, спазване на мерки, хигиена няма да навредят.Всеки сам за себе си да реши какво да прави да се ваксинират или не.

89

Анонимен

преди 2 години

Този го пускат кординирано по медиите

88

Плъх

преди 2 години

Брадатко, да си харчиш паричките дето ти снасят да плашиш бабите ...ти си знаеш кога и къде. Ама се чудя как те оставиха? И защо? Явно си с връзки ...Иначе от реалния живот: прибирам се от разходка из Витошка и Борисова градина...Тълпи хора пиещи бира и смеещи се ...На морето същото ... Живота си тече и такива като теб са за разстрел ! Скрий се някъде - никой не вярва е Торбалан , баба Яга и разбира се Ковид

87

Бахура

преди 2 години

Тоя *** като какъв се изказва?

86

Анонимен

преди 2 години

Добре, че излиза тоя папуняк от време на време та да ни разсмива :) Сун Дзъ, А У, ..... Хахахахахаха

85

Анонимен

преди 2 години

Тоя се е натряскал още от петък сутрин! Великан!

84

Анонимен

преди 2 години

Витанка, не цитирай Сун Дзъ, не си му на нивото. А плана ви така или иначе ще го атакуваме, защото е безмислен. С ограничения и наказания няма да постигнете нищо. Първия етап от борбата бе добър, но сега тактиката трябва да се смени, защото ще се саморазрушите. И тоя метод не дава резултат за да ваксинирате хората. Ще има много як обратен ефект. И понеже си падаш по китайска философия, ще ти дам жокер, виж какво прави водата, когато срещне скала!

83

Уфи

преди 2 години

Уф, не ви ли писна от ежедневните дебати, за и против ваксините, ваксър-антиваксър. По-зле сте от футболни агитки.

82

Ай Сиктир

преди 2 години

Проф. Витанов! Никой пророк не е признат от съвременниците си. Чест и почитания! И пожелания за много здраве!

81

Анонимен

преди 2 години

У ваксиниран мозък нема види се отдолу

80

Анонимен

преди 2 години

Бели кюлоти. Тва май все още не са го цензурирали. Хахах ;Д

79

Анонимен

преди 2 години

Напротив - ситуацията точно сега става забавна, когато видяхме платените ви от шмайзер бели гaщи.

78

Mak

преди 2 години

Ситуацията си е много добра... но има много хора, които не разбраха че никой не го интересува тяхното здраве и благоденствие...Всичко, което се случва в рамките на тези две години, е с единствена цел смърт, раздори и фалити...И всички правителства по света са виновни за това...

77

Анонимен

преди 2 години

Смятам, че сте закъснели с ваксинацията. Оттук нататък 6 седмици трябва за имунитет, ако решиш още днес да се ваксинираш . В средата на септември ще сме на гребена на вълната. После пак ваксините ще са ви виновни уж, като се разболеете.

76

11

преди 2 години

Тоз няма нищо общо с математиката - затва трябва да са буа у главъта, докат си спомни Питагоровата теорема.

75

Анонимен

преди 2 години

Пред ваксинационните центрове е спокойно. От време на време идва някой за втора доза и малко разумно решили за първа. Сега е най-удобното време за ваксинация, при която втората доза да се задейства до края на септември. При 6- 8 месеца защита хората ще се подсигурят за зимните месеци до пролетта, които са най-опасните при респитартоните заболявания. Каквото и да става след идващата зима почти няма да има хора, които да не са карали ковида или да са се ваксинирали.

74

Анонимен

преди 2 години

Алтавия, отиди на почивка във Франция, та като не чуваш за протестите, поне да ги видиш.

73

Ямболски цървул

преди 2 години

Весело ми е да му чета басните.

72

Анонимен

преди 2 години

Тоя докога ще плаши народа бе?