Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Президентът на Израел Ицхак Херцог получи днес трета доза ваксина срещу COVID-19. Така беше открита кампанията в страната за бустерна ваксинация на хората от 60-годишна възраст нагоре, предаде Франс прес.

Oще по темата

Започваме кампания за имунизация с подсилваща доза ваксина, заяви президентът, на когото бе поставена трета доза в болницата "Шеба", разположена в предградие на Тел Авив.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

67

Хайл Антихрист

преди 2 години

Ционизмът Ви слага безплатно ваксината и ако се окажете неудобен на Новия им Световен ред, по 5G мрежата Ви активират смъртоносния потенциал, съдържащ се в същата тази ваксина - и скоро умирате. Вие сте избрали да се ваксинирате. Ако не искате да се ваксинирате - за Вас няма да има работа, няма да има доходи. Целта на Ционистите е всеки човек да бъде послушен роб на господарите Израел. Във ваксината има средство за контрол над Вас и евентуално - за Вашето елиминиране. Оборете ме, че не е така.

66

Анонимен

преди 2 години

Малко витаминчета, че да се освежи. Иначе цирка пред камера. Плачевни са. Чакам Боко от всички вакси да си сложи, а също така и последователите му!

65

Анонимен

преди 2 години

Ако иска и 203-та да си сложи. Изобщо не ме интересува. Аз няма да се ваксинирам.

fallback