Снимка: БГНЕС
fallback

Гръцкият правителствен говорител Аристотелия Пелони заяви, че хората, които не са ваксинирани срещу COVID-19, ще трябва да живеят с повече ограничения, съобщава "Дарик", позовавайки се на АНА-МПА.

Тя изтъкна в телевизионно интервю, че "цифрите в цял свят и в Гърция категорично подкрепят ваксинацията и сочат, че тя пази от сериозно разболяване и стигане до интензивно лечение, а също така намалява разпространението на вируса".

Oще по темата

"Сега е необходимо да бъдат убедени и най-скептичните членове на населението, които може би първо чакаха да видят резултатите от ваксинацията, също да побързат да се ваксинират, особено на фона на по-високия риск от "Делта" варианта, който печели терен в страната", изтъкна тя.

Пелони подчерта, че броят на активните случаи на COVID-19 в Гърция е нараснал със 75 процента миналата седмица.

Тя отбеляза, че 45 процента от пълнолетното население в Гърция вече е завършило ваксинанацията си, но предупреди, че "не трябва да оставяме лятото да мине, докато стоим безучастни, ние трябва да увеличим нашите усилия".

Пелони отхвърли твърденията, че в стратегията си за насърчаване на ваксинацията правителството разделя гражданите: "Ние се опитваме да осигурим стимули и да окуражим по-скептичните. Намираме се в пандемия и който не е ваксиниран, ще трябва да живее с повече ограничения".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

АМАН от терористи

преди 2 години

Тестове на лекари ударени с новото оръжия и поразени с оръжие"BLock life suport systems" развили бронхопневмонии подават че ВЕЧЕ не се следят от мед мафията през лични документи с цел рекламни убииства за стимулиране на заразяване на милиарди с "Ваксини".Масовите убиици ползваха личните документи и привързаните към тях лични смартфони за подържане на заразата ..Експерти д аогелдат обемни холограмни поражения на токущо приети в болници интубирани...

33

Аман от терористи

преди 2 години

Прокурурата на Гърция да поиска писмени декларации от производителите за БЕЗВРЕДНОСТ НА ВАКСИНИТЕ..НАпомняме че диверсията КОВИД се провежда исключително нагло с използване на бактериологични и дигитално холограмни видео пресканиращи оръжия..Комбинирнаи с TERROR with PCR tests.уврежда тежко защитата на уста и нос.Досега не са заловили един престъпник...

32

АМАН от ТЕРОРИСТИ

преди 2 години

Подставени на власт в Атина _Гърция се подлагат на мръсни ПСИ Експерименти с цел ТЕРОР НАД ГРАЖДАНИТЕ НА ЕлАДА...Експерти да направят веднага тестове на терористите на власт .Да се направят тестове и на новия министър на здравеопазването на Англия..Техниката е позната отдавна засечена е преди чернобилската авария.1985 година .тогава ползваха нови камери ..

fallback