Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Седмичната заболеваемост от коронавирус в Германия спадна за пръв път от около 11 месеца на под 5 случая на заразяване на 100 000 души население, предаде ДПА.

Институтът "Роберт Кох" регистрира днес общонационален показател от 4,9 новозаразени на 100 000 жители през миналата седмица.

Показателят бе 5 предишния ден и 5,9 предишната седмица. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 2 години

Този вирус е измислен.

12

Munchen_DE

преди 2 години

До 10, пиша под които си статии искам, това че мненията ми не са удобни за повечето нашенци не ме засяга. По-добре, че в Германия нямам контакти с такива като теб и не бих поддържал. Който иска да си кюта в България, но да не се бърка в неща, свързани с другите страни и хората в тях. С много неща не съм съгласен, най-вече с манталитета и селянията. Затова не съм от тези, които ще останат и пригласят на простащината! С свободата на изказванията е за всички!

11

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Дами и господа немци умоволявам Ви най-любезно да напуснете заедно с Вашите турци и евреи Френският град Страсбург и въобще Алзас и Лорейн. Наглостта Ви няма граници. Граници няма да има и Вашето заличаване като държава. Вие извършихте геноцид срещу европейските,тоест Канаанските Народи и този път прошка няма да има. Да Живее Безсмъртно Кралство Франция ! Да живее Федералната Монархия на Кралство Франция,Кралство Италия и ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ !

fallback